Както вчера , 2021-ва отбеляза завръщането на максимализма в модата.

...
Както вчера , 2021-ва отбеляза завръщането на максимализма в модата.
Коментари Харесай

5 тенденции от миналата година, които ще носим по нов начин през тази

Както през вчерашния ден, 2021-ва означи завръщането на максимализма в модата. Отегчени от еднообразните домашни облекла, като че ли искахме да имаме всичко в дрешника си – цветни рокли, неонови ботуши, занимателни пуловери, макси бижута, огромни яки и какво ли още не. И до момента в който някои неща въпреки всичко може би ще си останат в остарялата година, то с други към момента не сме подготвени да се разделим. В същото време ни се желае да им вдъхнем нов живот, тъй че въпреки всичко да останем на гребена на трендовете. Нещо, което напълно не е невероятно, всичко е въпрос на съчетание и стилизиране. Затова през днешния ден ви демонстрираме пет неща, които можем да носим по друг метод, без да се постанова изцяло възобновяване на дрешника, което, както знаем от дълго време не е изключително стабилно.

Със сигурност всички се изкушихме да си купим най-малко един плетен елек, който най-често носим върху риза и с дънки или панталон. Сега обаче можем да го сложим върху рокля, без значение от нейната дължина. Достатъчно е да си подхождат цветово и роклята въпреки всичко да бъде с ръкави, с цел да се види резултата.

Можем да кажем сигурно, че 2021-ва беше годината на ярките, без значение от сезона. Зелена риза, виолетов панталон, алено яке или розово сако – добавихме по нещо такова в дрешника си. И защото наситените нюанси ще господстват и през тази година, можем да влагаме в облекла, които да добавят цветовата гама, която към този момент имаме, с цел да реализираме ярки, само че монохромни тоалети.

Всички имаме най-малко един блейзър в дрешника си. Най-смелият метод да го носим през 2022 година е като сменяем белия тишърт с пай топ и панталон с висока талия. Нещо по-различно отвън офисната му приложимост, нали? Може и да припомня като че ли нямаме нищо под него и да бъде закопчан.

Вече ви, че през 2022-ра ще носим повече мокасини в сравнение с кецове. Обикновено ги комбинираме с дънки или панталони, само че пък за какво тази пролет да не пробваме с поли. Да, даже и чорапи можем да прибавим!

Роклите вид „ нощница “ от коприна или сатен, без значение дали с тънки презрамки или с дълъг ръкав не престават да ни бъдат обичани, тъй като са извънредно изискани и женствени. Носили сме ги с токчета, сандали, от време на време даже с кецове и груби боти, само че тази пролет можем да ги съвместим с каубойските ботуши, които още веднъж са тренд. Нещо като бохо изискан, само че в по-елегантен вид.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР