Както светкавицата на радиаторната решетка, така и отличните седалки в

...
Както светкавицата на радиаторната решетка, така и отличните седалки в
Коментари Харесай

Новите Opel Performance спортни седалки, конструирани за Insignia GSi

Както светкавицата на радиаторната решетка, по този начин и отличните седалки в огромна степен са неизменима част от колите Opel. Производителят от Рюселсхайм предлага сертифицираните от AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V., Германско сдружение за здрави гърбове) ергономични седалки за необятна гама от модели, започваща от субкомпактния Opel Crossland X. Най-новата разработка в региона на технологиите за седалки, с изключителна странична опора и комфорт за пътешестване на дълги дистанции, в този момент отбелязва дебюта си в новия състезателен флагман Opel Insignia GSi и GSi Sports Tourer. Сертифицираните от AGR Opel Performance спортни седалки разполагат с всички авангардни системи и съоръжения, които са към този момент известни от най-висококласните седалки, предлагани за Insignia. Интегралната седалка на GSi предлага също и вентилация, отопление, функционалност за масаж и странични опори с конфигурация. В най-спортната версия на Insignia тези функционалности се съчетават с висока опора за гърба. В допълнение, траекторията на колана е оптимално усъвършенствана – факт, който не е общовалиден за интегралните спортни седалки. Клиентите могат да избират всред две премиум кожени комбинации, а дискретно лого GSi е интегрирано във отвесната част.
Настройката по дължина, дълбочина, както и регулирането на опората за краката и ъгъла на отвесната част, наподобяваща кралска кобра подготвена за офанзива, могат да бъдат електрически настройвани. Въздушните възглавници на регулируемата в четири направления лумбална опора също се задействат по електрически път. Всички настройки могат да бъдат запаметени с бутон memory – само регулирането в дълбочина би трябвало да бъде осъществено ръчно. Вентилацията и отоплението са интегрирани и в двете елементи на седалката, а като допълнение лидерът може да се наслаждения на масажна функционалност на гърба. Цялостното комбиниране от спортна странична опора и функционалности свързани с комфорта трансформират новата Performance седалка в неповторимо предложение. То е създадено в развойния център за седалки в Рюселсхайм.

Първата седалка с ултраспортна визия напълно от производител

Обикновено, производителите на коли купуват суперспортните интегрални седалки от профилирани снабдители. Нещата обаче стоят по напълно друг метод при Opel Insignia GSi. Техническият развоен център разполага с високо равнище на подготвеност, когато става дума за конструкция на седалки. Концепцията на второто потомство на Insignia планува през цялото време на създаването основаването на модулна система с интегрирана Performance седалка, като самобитен разцвет. Това разрешава всички системи свързани с комфорта да бъдат непокътнати и в една „ чистокръвна “ спортна седалка. Освен всичко друго, основаната от конструкторите на Opel разработка има и своите стилистични особености: водачите за раменните колани имат същата форма като отворите за въздух в предната част на Opel Insignia GSi и са израз на извънредно внимание към детайла.

Базовата конструкция на Performance седалката също произлиза от Opel. Ключовите стоманени детайли се създават в завода в Кайзерслаутерн, а унифицираната разработка и произвеждане на новите седалки води до доста понижаване на тежестта. Докато спортните седалки – без каквито и да било удобни характерности, които GSi има – имат тегло от 28 кг в Corsa OPC, присъстваща на пазара от няколко години, новата интегрална седалка с всичките функционалности прибавя единствено 26 кг към тежестта на Opel Insignia GSi.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР