Както Plovdiv24.bg предаде пловдивският Окръжен съд отказа да постанови най-тежката

...
Както Plovdiv24.bg предаде пловдивският Окръжен съд отказа да постанови най-тежката
Коментари Харесай

Ето мотивите на съда да пусне убилия сина си Костадин Пелтеков

Както Plovdiv24.bg съобщи пловдивският Окръжен съд отхвърли да постанови най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража " спрямо Костадин Пелтеков за убийството на сина му, налагайки по-лека такава "подписка ". 
Ето и претекстовете на пловдивските магистрати:

Съдът откри, че от доказателствата по делото, подкрепени с балистична експертиза, експертни информации и свидетелски показания, може да се направи обосновано съмнение, че Костадин е направил закононарушението, в което е упрекнат. 
В същото време обаче не е налице действителна заплаха обвиненият да се укрие и да извърши закононарушение. Няма данни Костадин Пелтеков да е в неприятни връзки с членовете на фамилията си, а обществените служби са приели, че има потенциал да се грижи за 7-месечното си внуче и са поверили на него и на брачната половинка му развъждането на детето за период от две години.
Припомняме, че по отношение на мъжът е повдигнато обвиняване за закононарушение по член 116 ал.1 т.3 пр.3-то по отношение на член 115 от Наказателен кодекс за това, че на 23.09.2017 година в землището на Куклен - местността Сай дере, съзнателно е умъртвил сина си. Определението не е дефинитивно и предстои на обжалване пред Апелативен съд - Пловдив на 3.10.2017 година от 10 часа.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР