Както написаха от британския Vogue – Добре дошли в Magentaverse!.

...
Както написаха от британския Vogue – Добре дошли в Magentaverse!.
Коментари Харесай

7 елегантни тоалета, вдъхновени от цвета на 2023 година

Както написаха от английския Vogue – „ Добре пристигнали в Magentaverse! ”. Както към този момент ви Viva Magenta е цветът, който дефинираха от Pantone за 2023 година и по тази причина започваме седмицата мощно, буйно и обновяващо. Точно като този колорит на аленото, в който обаче има и розово, и като че ли малко лилаво. Доста необикновен, само че пък толкоз кондензиран и открояващ се. Ще се убедите и със стайлинг концепциите, които ви демонстрираме през днешния ден, тъй като тази зима ярките цветове надвиват и Viva Magenta като че ли е най-хубавото продължение на това особено розово Pink PP by Valnetino, което направи този отегчителен сезон толкоз трогателен. Мисля, че даже и девойките, които не са харесвали розово до момента, го преоткриха и евентуално занапред ще го вършим точно и посредством цвета на новата година.
               

Енергичност, мощ, възобновяване – това са единствено част от думите, с които от Pantone дефинираха Viva Magenta, който предизвиква позитивизма и насладата. Неща, от които имаме потребност след последните години на пандемия. Както споделя Лори Пресман, вицепрезидент на Pantone Color Institute: „ Това е нетрадиционен цвят за нетрадиционно време. “ И добавя: „ Ние търсехме цвят, който акцентира нашата смяна в вероятността, който акцентира потребността ни да се усещаме овластени и който ни дава мощ, с цел да можем самоуверено, положително и храбро да прегърнем новия си път с убеденост. “

Този цвят самоуверено се употребява както в декоративната козметика, по този начин и в модата, където занапред може би ще виждаме още негови тълкования. И като всеки по-наситен колорит той може да се употребява единствено като акцент под формата на пуловер или жилетка в композиция с дънки, само че пък и да се трансформира в повсеместен монохромен тоалет. Могат да се комбинират и няколко нюанса и да се получи едно прелестно преливане на цветове. Но пък не се колебайте да го употребявате и в комбиниране с други ярки. Защото Viva Magneta е смелост и модата е най-подходящия инструмент да я изразим.
               

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР