Както малката черна рокля, бежовият тренчкот и класическият чифт сини

...
Както малката черна рокля, бежовият тренчкот и класическият чифт сини
Коментари Харесай

Колието, което можем да носим за всеки случай и по всяко време

Както дребната черна рокля, бежовият тренчкот и класическият чифт сини джинси са класика в дрешника на всяка жена, по този начин съществуват и бижута, които работят във всяка обстановка и съвсем при всеки жанр на обличане.
 Перли, перлените бижута и за какво това е наклонността в аксесоарите за 2023 година
Бижуто, което всички ще носят през 2023 година

Можем да го носим в доста разновидности

Сред тях е по този начин нареченото " тенис колие ". Зад това име се крие обикновен модел с дължина до ключицата от идентични по величина подредени един до различен скъпоценни камъни, в идеалния случай диаманти. 

Защо се назовава " тенис колие "? Идва от гривната с сходен модел, която се снабдява с това име през 1987 година По време на присъединяване си на Откритото състезание на Америка през тази година тенисистката Крис Евърт губи гривната си на корта и я търси пред погледите на феновете.
 Никола Пелц

Никола Пелц

Впоследствие този модел, както и колието със същия дизайн, са наречени по този метод. Разбира се, не всички могат да си разрешат такива с диаманти. А и не е нужно, когато има задоволително атрактивни огърлици с други скъпоценни и полускъпоценни камъни с обкови от злато, сребро или даже стомана.
 Зоуи Кравиц

Зоуи Кравиц

Тенис колието може да се носи ежедневно или за специфични мотиви. Семплият му дизайн пък разрешава да бъде комбинирано с други бижута към врата, да вземем за пример по-дълга верижка, колие с амулети или даже гердан перли.
 Флорънс Пю

Флорънс Пю

През лятото бихме го носили в действителност с всичко - от ленената риза и дълга рокля за града до семплата бяла тениска с къси панталони за уикенда, и даже туниката за плажа. В последния вид най-добре да оставим диамантите вкъщи и да изберем устойчивата на вода и слънце композиция от здравна стомана и циркони.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР