Както Hotnews.bg първи писа, Глория кръсти внучката си Галина на

...
Както Hotnews.bg първи писа, Глория кръсти внучката си Галина на
Коментари Харесай

Глория и мъжът й се събраха

Както Hotnews.bg първи писа, Глория кръсти внучката си Галина на първия й рожден ден . Тържеството мина без бащата на дребната, само че пък с различен безценен гост-дядото на новопокръстеното християнче. Мъжът на Глория и татко на Симона от години живее в скандинавските страни с новата си брачна половинка, само че поради първата си внучка се прибра у нас. Нещо повече-двамата с примата на фолка хванаха микрофона на тържеството след кръщенето и изпяха някои от великите си шлагери, а почитателите напряко пощуряха.



През есента на предходната година Илия Загоров се срещна с Дани Милушев, като бременната с Галина Симона хвърча до Швеция, където живее баща й. Днес обаче пътищата на двамата се разделиха, а Илия е до дъщеря си, въпреки и за малко. Той не съумя да се прибере за раждането на дребната Галина поради коронакризата, не участва и на абитуриентския бал на Симона.

Тогава слуховете твърдяха, че Глория не го желала на празника. Днес обаче двамата наподобяват в естествени връзки като виновни баба и дядо.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР