Възпитаничката на кулинарната академия “Кордон Бльо и последна жена в

...
Възпитаничката на кулинарната академия “Кордон Бльо и последна жена в
Коментари Харесай

Отпадна последната жена в Hell’s Kitchen

Възпитаничката на кулинарната академия “Кордон Бльо ” и последна жена в конкуренцията получи оранжева престилка и късмет да води кухнята на Черните. Незадоволителното й показване обаче принуди началник Виктор Ангелов да добави нова черна куртка към стената на рева в Кухнята на Ада.

Златните и Черните още веднъж влязоха в два директни конфликта - кулинарно съревнование и вечерна резервация. В първото предизвикателство двата тима трябваше да подготвят ядене, съчетаващо морски блага и месо. Макар да бяха спечелили преимущество преди готвенето, Черните куртки бяха победени от звездните си противници, а след редица неточности Никол получи оранжева престилка и номинация за изпъждане.
Реклама
Вечерната резервация показа пред двете кухни следващото ново меню на началник Ангелов. Въпреки продължаващите търкания сред фолк дивата Бони и риалити звездата Александра Гърдева, Златните демонстрираха добра отборна игра и съумяха да издадат всичките си поръчки, в това число и десертите. По-семплото подготвяне на ястията обаче не сработи в интерес на експертите с черните куртки, които не съумяха да издадат нито една поръчка, а ВИП гостите им демонстративно напуснаха ресторанта по средата на резервацията.

Въпреки уменията и лидерските качества, лавината от неточности на надарената френска възпитаничка Никол не оставиха различен избор на началник Ангелов и той се раздели с нея. Тя е посетител в подкаста “Кухнята след Ада ”, където споделя за присъединяване си в Кухнята на Ада, непрекъснатите кавги при Червените, пътя ѝ до най-популярната кулинарна академия в света и кой е най-достоен за огромната премия от 100 000 лева
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР