Както едно време е имало период от годината, в който

...
Както едно време е имало период от годината, в който
Коментари Харесай

Когато момите крадат Ергена

Както едно време е имало интервал от годината, в който ергените са ходили да избират моми, по този начин и в актуалната телевизионна действителност идва новият сезон, в който от БТВ побързаха да ни показват вторият Ерген на България.

Отново е строен, хубав и с гъста черна коса. Недай си боже да си плешив в днешно време или пък просто да си си резнал косата по-късо.
 Газпром Go Home и #ГАZwithme - трендовете през август 5 авг 2022 | Газпром Go Home и #ГАZwithme – трендовете през август. Два митинга извършиха пространството в така наречен Триьгълник...
За разлика от предишния, този най-малко има същински гений, свири на пиано и носи горно купата “световноизвестен”. Нямаме самообладание да чуем диалозите сред него и момите за Бетовен и Чайковски. Пък може да има и предизвикателство, коя първа ще познае “Für Elise”.

Но не сме се събрали тук да обсъждаме самото предаването, а метода по който в 21-век мъжът се генерализира, а дамата се слага в спортна позиция с премия - гадже.

Момъкът, несъмнено, би трябвало да бъде здрав. Пази боже да няма къде да го пипне човек. Възпитан и благ, даже и в моментите, в които откровено му се желае на човек да тегли една дълга и цветна. Ако може да не свети с ослепителен темперамент, тъй като би трябвало да се хареса на по-голяма маса фенове, а в случай че има женски пердах, той да ги укроти отдалече с “Много благо!” и да мята рози.

За момите към този момент тръпнем в очакване. Джуки, рИване и розе дано се леят от всяка, в случай че може, несъмнено. Надяваме се още веднъж да бъдат еманципирани и да си желаят релекса по-настоятелно. Да бъдат почтени и открити между тях и да си крещят какъв брой са грозни, само че с положителни планове, несъмнено.

Епизод с изпит по история в случай че може да няма. Мома не се краде поради интелекта й! Вместо него дано има пердах в тиня по бански или готвене на мусака за норматив.

И не на последно място, от новия сезон на Ергена чакаме най-малко една от невестите да бъде неангажирана към този момент влизайки в предаването, че въпреки всичко нали сме се събрали да откриваме същинската обич.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР