Както черквата Света София в Константинопол (днешен Истанбул - б.р.)

...
Както черквата Света София в Константинопол (днешен Истанбул - б.р.)
Коментари Харесай

Отец Димитрий Ни Изправи Косите С Това Зловещо Пророчество! Засяга България Пряко, Лошо Ни Се Пише!

Както черквата " Света София " в Константинопол (днешен Истанбул - б.р.) бе превърната в джамия, по този начин и в Москва, в случай че снемете кръста от камбанарията на " Иван Велики ", би станало обичайно минаре, съобщи свещеникът.

Припомняме, черквата " Св. София " в този момент е музей, само че турският президент неотдавна направи изявление, че може музеят да бъде трансфорат в джамия.

Известната камбанария " Иван Велики ", която се назовава по името на главната църква, отдадена на Йоан Лествичник, е в състава на архитектурния отбор на Сборния площад на Кремъл. Построена е през 1505—1509 година по план на италиянския проектант Бона Фрязина. До 1815 година неоднократно е достроявана, разширявана и преустройвана.

Според свещеника, единствено знамение може да промени тази обстановка, а чудесата ги твори единствено Бог. " Тамерлан (Тимур - б.р.) потегли към Москва, искаше да я изгори. А Богородица му се яви насън и той се върна обратно. Защо той постъпи по този начин? Всички се молеха. А в този момент кой се моли? Пият бира и вървят на лов на риба ", сподели свещеникът.

В същото време той изрази мнението, че вярата би трябвало да се опълчи на процеса за премахване на руснаците.

" Необходимо е да спрем този развой, избършете петите си в кръвта (вероятно има поради молитвите и причастието, с което тялото и кръвта Христови се изобразяват с самун и вино - б.р.), с цел да можем да покажем на Бога по време на Страшния съд своите изтрити пети - Видя ли, старах се. Така че - прави каквото би трябвало, да става каквото ще ", сподели отец Димитър.

В началото на март ръководителя на Съвета на мюфтиите в Русия Равил Хайнутдин съобщи, че след петнадесетина години до 30% от популацията на Русия ще бъде от мюсюлмани.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР