Как времето на раждане влияе върху живота ни? Ето как:

...
Как времето на раждане влияе върху живота ни? Ето как:
Коментари Харесай

Съдбата на всеки човек се определя Веднага, в момента на раждането му!

 Как времето на раждане въздейства върху живота ни? Ето по какъв начин: Отдавна е видяно, че времето на раждане се отразява на това по какъв начин човек взаимодейства с външния свят и по какъв начин се подрежда неговата орис. Астролозите споделят, че през денонощието разнообразни планети оказват въздействие върху индивида. Движението на планетите е циклично, както и доста неща в живота ни.

Вашият хороскоп според от времето на раждане:

От 00:00 до 1:59 часа – Меркурий

Ако индивидът е „ първенец “, най-вероятно е роден по това време. Обучението им се отдава елементарно, те се радват на този развой. Те могат да построяват взаимоотношения с хората по два метода, да бъдат изцяло отворени за сътрудниците или да се обкръжат с бодлива тел от другите и да се затварят в техния свят. Голямото им преимущество е техният добър външен тип. Често наподобяват по-млади от възрастта си, гледайки ги, за другите е мъчно да отгатнат същинската им възраст.

От 2:00 до 3:59 часа – времето на Венера

Хората на това време са работяги, в положителния смисъл на думата. С помощта на своето усърдие, те са в положение да осъществят и най-смелите си хрумвания и поради това са подготвени да се жертват доста. Включително и личното си здраве. Техният минус е неналичието на еластичност при общуването с други хора. Те не признават позицията на съперника, макар очевидните му причини. Склонни са към твърдо владичество в живота и работата. Но те са правилни! Верни са на фамилията, бизнеса, родината –  във всеки смисъл на тази думата.

От 4:00 до 5:59 часа- Марс

Хората, родени под въздействието на тази планета, са прочувствени и експресивни. Те имат извънредно възприятие за комизъм и естествен гений да забавляват хората или да ги вбесяват със същия триумф. Водещата мощ за тези хора не е логиката, а възприятията. Те могат, по избор, да бъдат сполучливи в кариерното си развиване.

От 6:00 до 7:59 часа – Нептун

Да живеят под диктата на сърцето е един от основните лозунги на тези хора. Логично да се изчислят техните дейности е невероятно. Вътре в себе си те са мистериозни и загадъчни. За тях са значими духовните съставни елементи на личността у  другите хора. За тях е непознато преследването на материалните богатства на този свят. Успешно се развиват в креативен специалности.

От 8:00 до 9:59 часа – Уран

Тези хора по природа са общителни. Те не понасят самотата, имат огромен брой другари и познати, с които прекарват времето си на драго сърце. Те са склонни да бъдат директни в връзката. Те обичат да оказват помощ на хората, даже в случай че индивидът не им е прочут, без значение дали ще могат да получат от него сходна услуга или помощ.

От 10:00 до 11:59 часа – Сатурн

Родените под знака на Сатурн са кариеристи. За тях естественото им предпочитание е да бъдат водачи. В същото време, техните отзиви се ценят, само че хората се опасяват от техния яд. При това персоналният им живот може да пострада, защото индивидът посвещава цялото си свободно време на кариерата.

От 12:00 до 13:59 часа – Юпитер

Детството и юношеството на такива хора минава в развлечения, липсва им жадност за познание. „ Тройката “ хронично се открива измежду множеството от учебните им оценки. Те не са водачи в тълпата. Жаждата за нови познания идва доста по-късно и се демонстрира доста мощно. Седенето на едно място не е обичаната им активност. Да пътуват, да гледат света във всичките му прояви, това е, което те харесват.

От 14:00 до 15:59 часа – Плутон

Родените в този интервал имат присъщ подарък да убеждават. Към задачата си вървят методично и по проект. Тяхната харизма е хармонична и доста естествена. Плутон, наред с други неща, дава на такива хора външен тип, към който другият пол нормално не е апатичен.

От 16:00 до 17:59 часа – Венера

Венера дава на такива хора нотки на сантименталност. Двойственост, съмнения и половинчати решения не са за тях. Ако задачата е сложена, подобен човек сигурно ще я реализира! Може да стане любим на ориста с продължителен шанс, или противоположното, животът му ще бъде непрекъсната линия от неуспехи.

От 18:00 до 19:59 часа – Меркурий

Тези хора са фанатици на здравословния метод на живот. Спортът, уравновесеното хранене е мощната им страна. Също по този начин са склонни да избират специалност, обвързвана с медицината. Те не харесват слабостите нито в себе си, нито в другите. Те могат да живеят в мир единствено в случай че методът им на живот е ясно спретнат и е под непрекъснат надзор.

От 20:00 до 21:59 часа – Слънцето

Горещото Слънце прави тези хора буйни и любвеобилни. Често ги тресе звездомания, пробват се да се открояват от тълпата и да притеглят към себе си оптимално внимание. Те са родени артисти, тези хора на Слънцето. Те са водачи в живота. Такива хора се любуват на похвалите и даже и на откровените ласкателства.

От 22:00 до 23:59 часа – Луната

Обикновено те са загадъчни. Трудно е да бъдат разгадани от другите. Това са хора с фина душевна организация, интуицията им е мощно развита. Подпомагайки другите, те разчитат на взаимна признателност и поддръжка. Това е необичаен случай на хора, които знаят какво желаят. Те се стремят да живеят в сходство с персоналните си правила, без диктовката на външни правила.


 

Още по тематиката:

Жребият на Съдбата

 

В  антични времена имало земи, известни със своя умен държател. При него, в миналото бедните земи, опустошени от набези, доста скоро почнали да процъфтяват. Освен с мъдростта си владетелят на тези…

Цялата публикация

Kакви ще бъдат съдбоносните подсказки на ориста за знаците Зодиака до края на годината?

 

За Съдбата се пее в песни и се приказва в стихове, само че същинската и хубост се крие в нейната еластичност. Това не е нещо, което не може да се промени.…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР