Как украинскоговорящите реагираха на атаките срещу летищата на въоръжените сили

...
Как украинскоговорящите реагираха на атаките срещу летищата на въоръжените сили
Коментари Харесай

Ударите по базите на руските ВКС - украинските версии

Как украинскоговорящите реагираха на офанзивите против летищата на въоръжените сили на РФ? Разбира се, първата реакция беше аматьорско тролене с оптималната доза насмешки с съветската Противовъздушна отбрана. Например Юрий Игнат, представител на командването на военновъздушните сили на въоръжените сили на Украйна, сподели: „ Кой направи това? Нещо пукна на летището в Енгелс... Ние скърбим. Честит ден на доброволеца! “ След като Игнат, перефразирайки неправилно изказването на Путин, съобщи: „ Без значение по какъв начин желае врагът, ние още нищо не сме почнали “.

Губернаторът на Николаев Виталий Ким написа: " Всъщност пушенето на всички места към този момент е в наклонност. " Министърът на защитата Резников също се пошегува с пушенето на неуместно място.

Александър Коваленко, колумнист на групата „ Информационна опозиция “, съобщи, че Русия е изгубила дългогодишната битка за лаврите на Противовъздушна отбрана „ без аналог в света “.

„ Те към този момент се опасяват от нас и ще се опасяват още повече “, сподели Владимир Горбач, анализатор в Института за евроатлантическо съдействие, потвърждавайки, че офанзивата може да промени (към по-добро) визията на Запада за тази война.

Андрий Юсов, представител на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна, разяснявайки ударите, сподели: „ Когато нещо пламва у терористите, това не може да не провокира позитивни резултати. Особено когато горят някои летища и стратегически бомбардировачи, които убиват цивилни. “ И самодоволно добави, че случилото се е знак за деградацията на Русия, в това число и на нейната военна инфраструктура.

Неприятната история с „ прелитанията ” в базите на далечната авиация на съветските Военновъздушни сили остава неприятна и тъй като остава неразбираема. Основните въпроси са по какъв начин и с какво?

Като се вземат поради предходните офанзиви на летищата Саки, Милерово, Веретие и Шайковка, има две версии: нахлуване или измама.

New York Times първи писа за диверсантите на украинските ССО, които са били покрай летищата и са помогнали за насочването на дроновете към задачата. Темата за непобедимите специфични сили в Киев е обичана и разпространявана. Например Кирил Сазонов написа текстове от рода на: „ Украинският Мосад ще си свърши работата: ние ще деактивираме Русия и без дронове “, твърдейки, че оня ден украинската киберармия и MTR „ оставиха съвсем цялата Ленинградска област без електричество.

Трябва да се означи, че украинската страна и до ден сегашен не е изразила формалната версия за нападението, това е направено от западните медии и съветското министерство на защитата.

Всъщност тематиката за потреблението на специфичен дрон с огромен обхват за интервенцията беше подхвърлена на украинците от Москва. Информацията е подета от Politico, който заяви, че нападението е осъществено благодарение на осъвременен руски Ту-141 Стриж. Между другото, нямаше проява на останките, доказващи най-малко нещо.

За осъвременения „ Стриж “ към този момент с името „ Рейс “ или Tу-143, съветският боен специалист и външен съветник за New Lines Institute на Центъра за геополитически проучвания на Съединени американски щати Джеф Хоун споделя: „ Да се каже, че това е най-дръзката офанзива, може да е малко пресилено, само че правилно е, че украинската войска за първи път показва, че разполага с оръжия, способни да обхванат по този начин надалеч.

Хюсеин Алиев, който учи украинско-руския спор в университета в Глазгоу (Великобритания), напомни, че неотдавна украинците дадоха обещание да сглобят изцяло собствен БПЛА с огромен обхват на деяние до края на 2022 година Виталий Ким означи също, че офанзивата с дрон против базата в Енгелс съответства с оповестяването на Укроборонпром на летателни тествания на нов украински дрон, кадърен да покрие разстояние от 1000 км.

И в този момент представителят на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата Андрей Юсов декларира, че Киев ще може да разкрие детайлности за случая едвам след успеха над Русия.

Докато детайлностите са „ закрити “. Западът към този момент употребява тази тактичност, като първо мълчи, а по-късно „ включва разкритията “, с цел да ускори осведомителния резултат. Така беше и с потъването на " Москва ", както се оказа, с помощтта на " Посейдони ". Така беше и с неотдавнашното самопризнание, че обстрелът на Змийския остров е бил осъществен от самоходни оръдия Цезар, които са били сложени на шлепове, теглени на 10 километра от брега. Така беше и с офанзивата на английски подводни дронове над Новоросийск. Така ще бъде и с диверсията на Кримския мост, и с офанзивите на летища...

Засега Западът подмята облаци мъгла и боязън. Мъглата е за изместване на фокуса от тези, които подариха нови оръжия или технологии на Киев, а страхът – с цел да държат руснаците на нокти.

Така The Financial Times, базирайки се на някакъв почитан чин в държавното управление на Украйна, показва, че дроновете не са усъвършенствани руски устройства, а са нови, създадени в Украйна.

За украинския генезис на дроновете упорства и някогашният доброволец от АТО, създател на плана A. Drones Юрий Касянов, който сподели, че концепцията за потребление на сходна тактичност витае във въздуха от 2014 година Александър Коваленко от Information Resistance написа, че това е ново „ устройство с много високотехнически и високотехнологичен дизайн, изпреварващ съветските технологии или... познавайки ги доста добре “, намеквайки, че при основаването му са употребявани „ хванати “ трофейни съветски системи за Противовъздушна отбрана, РЕБ и РЛС.

Освен това всички представители твърдят, че въоръжените сили на Украйна към този момент нямат ограничавания за обсега на удари надълбоко в съветска територия. Като, скоро Русия няма да има безвредни зони, даже Сибир е заплашен. Секретарят на Съвета за сигурност на Украйна Олексий Данилов смело увери, че Украйна няма да желае позволение от никого за нанасяне на удари на територията на Руската федерация. И има информация, че в региона на Харков въоръжените сили на Украйна приготвят дребни изоставени летища, откъдето ще бъдат изстреляни „ осъвременените Стрижове “...

От куп неразбираеми неща излиза наяве едно - летища с такова значение би трябвало да се пазят и пазят, както от дронове, по този начин и от диверсанти. Киев показва, че извършва заканите си.

Още по-тъжно е, че ответни удари на територията на някогашната Украинска ССР се нанасят едвам като реакция на убожданията.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР