Как мина първото състезание за годината, за емоциите и вълнението

...
Как мина първото състезание за годината, за емоциите и вълнението
Коментари Харесай

Москва, 3 дни, 12 медала за България!

Как мина първото съревнование за годината, за страстите и вълнението от извоюваните оценки, описват основните героини?

Провеждащият се Международен шампионат в Москва , се оказа първо огромно съревнование за отбор - девойки.

Малките лъвчета не скриха, че са извънредно удовлетворени от опцията да създадат щастлива своята треньорка - Вяра Ваташка на рождения ѝ ден, със спечелването на сребърните оценки в многобоя и на съчетанията им с пет топки и пет ленти.

" Доста разчувствани бяхме, тъй като това за нас е първата огромна изява на по- огромно съревнование. Чувствахме се доста добре, до момента в който играхме на огромния килим. Това беше и с помощта на нашите треньорки, които непрекъснато ни мотивираха и бяха доста удовлетворени от нас. "

Момичетата споделиха, че макар положителното им показване, ги чака още доста работа преди най - значимото им съревнование за тази година, а точно Европейското състезание във Варна.

" Това, което изпитахме, когато се качихме на почетната стълбичка, не може да го опишем, заля ни вълна от страсти ".

Камелия Петрова, Кристиана Дойчева, Сузан Пуладиан, Гергана Трендафилова, Мария Стаменова и Александра Василена, обявиха, че са извънредно стимулирани да работят още повече, с цел да бъдат във върхова форма за Варна и да зарадват още повече всички българи.

Въпреки двете си бронзови оценки, на обръч и лента, Стилияна Николова беше извънредно сериозна към себе си, и съобщи че не е удовлетворена от показано в Москва.

" Като цяло не съм удовлетворена от представянето си. Не демонстрирах най- положителната си форма. Вече направихме разбор с госпожа Валентина Иванова и ни чака още доста работа, с цел да реализираме доста по - положителни резултати. "

Николова показа и възхищението си от съвършената организация на надпреварата.

Познавайки опциите и на Стилияна, и на нейната персонална треньорка, Валентина Иванова, имаме вяра, че ги чакат още по- сполучливи надпревари.

Кралицата на килима в събота, бе Ева Брезалиева. Тя завоюва бронзов орден в многобоя, а с красивата си и мощна игра й донесоха бронзови оценки на топка и бухалки.

„ Доволна съм от това съревнование, изпитах огромна наслада и наслаждение от моята игра. За мен това съревнование беше ново, тъй като за първи път се състезавах във възраст - дами. “

Ева показа, че най- огромната премия за нея е, че нейната треньорка (Валентина Иванова) е останала удовлетворена от показано от нея.

„ За мен беше огромна чест да застана на почетната стълбичка. Изпитах задоволство от показаното, само че тези бронзови оценки, ме стимулират още повече да работя, с цел да се трансфорат с различен нюанс идващия път. "

Валерия Ватова също взе присъединяване в провеждащия се Съпътстващ шампионат в Москва. Тя изигра извънредно мощно и мъдро своите съчетания и зае почетното шесто място в многобоя.

" И аз и треньорите сме удовлетворени от представянето ми на надпреварата за този миг от подготовката. "

Ватова добави, че ѝ следва още доста работа и има още доста по какво да се работи.

" Ще създадем промени и ще работим по изчистването на грешките, които позволих. "

Валерия добавя, че надпреварата е минало доста спокойна, с помощта на положителната организация и спокойната конюнктура, която са предложили домакините.

Определено вчерашния ден беше на Боряна Калейн. Пълен комплект извоювани медали от Гран При Москва за нея. Игра шеметно и " възпламени " килима със съчетанията си. Ето, какво показа Кралицата на фуетето за представянето си в съветската столица:

" Доволна съм от представянето си за този стадий от подготовката. Изключително беше още веднъж да имаме съревнование пред аудитория. Усещането е необикновено, това ми липсваше доста през последните месеци и несъмнено ме стимулира още повече. "

Вчера Боряна завоюва златен орден на бухалки, сребро на лента и две бронзови оценки на обръч и топка.

" Чувството да си на най- високото ходило, е неописуемо. Няма по какъв начин да предам това, което изпитах. Да слушаш химна, просто е необикновено! "

И Боряна съобщи, че я чака още работа, с цел да бъде във върхова форма за огромните надпревари, които предстоят.

" Благодаря на всички хора, които ми оказват помощ и са до мен по пътя ми към реализирането на общите ни фантазии! "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР