Как ми изглежда уравнението:1. Притиснати от обстоятелства, предимно външни, ГЕРБ

...
Как ми изглежда уравнението:1. Притиснати от обстоятелства, предимно външни, ГЕРБ
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС - разкъсвани между алтернативите разбойници или политици

Как ми наподобява уравнението:

1. Притиснати от условия, най-вече външни, ГЕРБ и Движение за права и свободи одобриха да са част от подкрепящи / непречещи на прозападно ръководство, в което да нямат достъп до изпомпване на публичен запас на равнище министри. Така им се отвори опцията, лишени от достъп до нашите пари, от разбойнически корпорации да се префасонират в политически партии.

2. Няколко седмици им стигнаха да схванат, че не желаят да живеят без да усвояват нашите пари за свои цели. Решили са да продължат да са разбойнически корпорации. Затова се пробват да наложат свои хора на равнище регулатори, та през тях да стигат до нашите пари. Само че по този начин ще предизвикат насрещни наказателни ограничения, включително на межународно равнище. Няма да могат да се скрият, както това вършат Вучич и всякакви македонци, дето не мога да им запомня имената.

Извод: ГЕРБ и Движение за права и свободи не престават да са разкъсвани сред другите възможности " разбойници " и " политици ".  При първия вид ще са богати, само че интернационално отритнати и преследвани, евентуални мигранти към Дубай. При втория вид ще не престават да съществуват като политически фактори, само че ще се простират съгласно политическата си рогозка - няма да могат да си играят с милиони дневно, както бяха привикнали и с което се хвалеха.

Докато не изберат едно от двете, те ще не престават да клатят страната. Или днес-утре би трябвало да бъдат натикани назад да поддържат, без да могат да крадат; или да си вършат държавно управление под лозунга " Управляваме, с цел да ви окрадем, доколкото можем, преди да се наложи да отлетим към топлите страни ".  Това са чистите разновидности.

Коментарът е от профила на Евгений Дайнов във фейсбук. Заглавието е на редакцията


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР