“Как да ускоря метаболизма си е въпрос, който неведнъж е

...
“Как да ускоря метаболизма си е въпрос, който неведнъж е
Коментари Харесай

24-часова супер програма за засилване на метаболизма

“Как да ускоря метаболизма си ” е въпрос, който нееднократно е минавал и през нашите мозъци.

Особено на прага на пролетта, когато вадим от дрешника по-ефирните облекла и сме нетърпеливи да покажем повече плът.

В допълнения към другите комплекси извършения и диети, които са самостоятелни за всяка от нас, ето по какъв начин да забързаме топенето на мазнините, давайки начален старт на метаболизма си.

7:00 – Време за пробуждане! Протегнете се, дайте си 2-3 минути за излежаване, а по-късно раздвижете тялото си. Клекове, лицеви опори и скокове са подобаващи като за дребна първа подготовка.

7:15 – Закусете с омлет от 2 яйца и малко шунка. Едно проучване на университета Пърдю от 2009 година заключва, че хората, които закусват с богати на протеини храни, поемат по-малко количество храна на идващите хранения.

7:45 – Време е за фитнес! Тук действайте по отношение на личните си желания и заложете на подготовка, която освен гори калории, само че и ви зарежда с сила за идния ден. Дали това ще е кардио, повдигане на тежести или групови тренировки като йога и пилатес, избирате вие.

 24-часова супер стратегия за усилване на метаболизма

9:00 – Пийте малко мляко. Богатата на калций диета подтиква отслабването, съгласно едно изследване от 2007 година, извършено измежду хора с наднормено тегло.

10:00 – За междинната закуска още веднъж изберете храна, богата на протеини, като сандвич с пилешко или пуешко. Университетът в Джорджия твърди, че спортистите, които употребяват над 3 250 калории дневно по-лесно топят мазнините от тези, които се хранят по-малко. Помнете – ключът в е салдото сред количество и качество на храната.

11:00 – Време е да се разноските – потребно е освен за мускулите ви, само че и за очите. Според проучванията, хората, които са в по-добра форма, вървят приблизително 5,5 км повече от тези, страдащи от затлъстяване.

13:00 – За обяд заложете на богата салата с листни зеленчуци, авокадо и ядки, риба или пилешко. Храните, богати на магнезий, ускоряват метаболизма.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР