Как да съчетаем полезното с приятното. Възможно ли е да

...
Как да съчетаем полезното с приятното. Възможно ли е да
Коментари Харесай

Какви са предимствата от споделен офис на плажа

Как да съвместим потребното с приятното. Възможно ли е да работим, само че да се усещаме като на отмора. Да сме на метри от морето, да сме прочувствено заредени и да не усетим по какъв начин минава работният ден.

Има подобен вид с така наречен споделени работни места навън. Едно от тях се намира в курорта " Албена ". Какви са плюсовете и минусите на работните офиси без стени и за какво тази опция притегля от ден на ден хора.

Повече от месец Трифон Михайлов работи в шатра офис на метри от морето и плажа. Той се занимава сполучливо с онлайн създаване на недвижими парцели. Негова е и концепцията в " Албена " да има споделено работно пространство.

" Последните 5 години бях съучастник в един от най-успешните coworking в България и в действителност осъзнах, че бизнесът в България, стартъпите, бизнесмените имат в действителност потребност от разчупени работни пространства ", съобщи Трифон Михайлов пред Българска национална телевизия.

Според младия мъж хората могат да бъдат доста по-креативни, в случай че не са затворени всеки ден зад четирите стени на офиса. Минусите от работата навън са пренебрежимо малко.

 istock istock
" Ами минусите, ето в този момент заваля. Но най-големият плюс е, че ти разчупваш своето схващане и до момента в който работиш, изключително тук, плажът ти е на 50 метра и тъй като идват непрекъснато и нови хора и е извънредно прелестно, и се случват и доста нови запознанства, другарства, дори хората имат и сполучливи връзки ", добави Трифон Михайлов.

Станислав живее в Испания и споделя, че работодателите там от дълго време са разбрали по какъв начин ексцентричната работна конюнктура подтиква чиновниците да реализират по-високи резултати.

" Тук е идеално. Хем си на морето, хем си работиш. Почивките можеш да ги използваш да се потопиш. Докато се върнеш и си изсъхнал. Това е прелестно място за работа ", споделя Станислав Тошков.

Плажният офис е и доста комфортен.

 istock istock
" Безгранично количество кафе - имат високоскоростен интернет, имат опция да отпечатват, в случай че решат да го вършат, имат опция да седнат както на комфортно бюро със стол, по този начин и, несъмнено, да употребяват меката мебел, с цел да се усещат по-комфортно ", сподели още Велина Гюмова, старши управител " Продажби " в курорта " Албена ".

Споделените пространства оферират освен работни места, само че и опция за провеждането на семинари и образования. Те са привлекателни за хората със свободни специалности. А в днешния цифров свят ще става все по-лесно да се работи от всяко място, а за какво не и от всяка точка на света.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР