Как да имаме повече време с близките си? За българката

...
Как да имаме повече време с близките си? За българката
Коментари Харесай

Да смениш офиса в Лондон с плажа в Бали - историята на Лиляна Йотова


Как да имаме повече време с околните си? За българката Лиляна Йотова, която е съветник по медийно обмисляне, отговорът е бил единствено един - да размени офиса в Лондон за свободата да работи от плажа на Бали. Следва един роман за контрастите - за снега и слънцето, за бетона и палмите, за " сладостите на живота " и " отговорностите на всекидневието ".

Лиляна приключва влиятелно учебно заведение в София, има впечатляваща кариера в Лондон досега, в който взема решение, че класическият корпоративен свят не е за нея.

„ Няколко дни поред ходя на спирката на метрото и едни и същи хора идват едновременно, както и аз. Единственото, което се разграничава, е методът, по който са облечени съгласно сезона. Изведнъж си споделих, че не може единствено това да е еднообразието на моето всекидневие и също така цялата тази битка в корпоративния свят и качването на така наречен стълбица, постоянно се гони някакво покачване, което взех решение, че не е моят път “, описа тя.

Лиляна Йотова добави, че Бали е като клуб по ползи.

„ Има доста хора, които търсят мистиката, йогата – тази сила, която Бали носи. Има доста хора, които отиват там за сърф, подводният свят е доста хубав. Има и доста хора, които са имали този така наречен „ бърнаут “ и се пробват да намерят себе си “, добави тя.

Вижте повече във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР