Как бихте могли да откриете вътре в себе си неподозирана

...
Как бихте могли да откриете вътре в себе си неподозирана
Коментари Харесай

Без милост: Стани по-добра версия на себе си

Как бихте могли да откриете вътре в себе си неподозирана мощ и убеденост, с цел да се превърнете в една по-добра версия на себе си? Как бихте могли да мислите по-позитивно и по-амбициозно, и да излезете от зоната си на комфорт? Как бихте могли да надскочите рестриктивните мерки, които неумишлено сте си сложили, и да преодолеете страховете и съмненията, които пречат на развиването ви?
Книгата „ Без благосклонност: стани по-добра версия на себе си “ (издание на „ Персей “) дава отговор на тези и на доста други значими въпроси, които биха могли да ви оказват помощ да постигнете така мечтаните резултати, които до момента все са ви убягвали. Можете да бъдете по-добри и по-силни, стига да методите целеустремено и безрезервно към личното си рационализиране, а Ерик Бертран Ларсен ще ви покаже верния път, с цел да се случи това.
Професионалният опит на известния норвежки ментален треньор и създател Ерик Бертран Ларсен е композиция от военна и бизнес кариера. Ларсен е някогашен парашутист от норвежките спецчасти, който е служил в Босна, Косово, Македония и Афганистан. Сътрудничил си е с Британската специфична въздушна работа и с военноморските тюлени на Съединени американски щати. По-късно приключва Норвежкото учебно заведение по стопанска система и бизнес администрация и стартира да работи в корпоративна среда, като се специализира в консултирането по набирането на подобаващ личен състав и мениджърското развиване. Впоследствие взема решение да се отдаде на специалността на ментален треньор и да сътвори своя лична компания, където да оказва помощ на клиенти от разнообразни области, употребявайки добитите си разнородни познания. Към услугите му прибягват доста топ спортисти, измежду които международни и олимпийски първенци, както и водачи на едни от най-големите интернационалните компании.
„ Без благосклонност: стани по-добра версия на себе си “ е първата книга на Ерик Бетран Ларсен, която се трансформира в международен феномен. Тя е последвана от бестселъра „ Адската седмица “, който в продължение на седмици е номер едно в класациите по продажби.
В „ Без благосклонност “ Ларсен излага главните положения във философията, която го движи и обуславя работата му с хората, които се обръщат към него в търсене на препоръки и мотивация. Как можете да достигнете до оптималния си капацитет и да се представяте даже по-добре, в сравнение с в миналото сте си фантазирали за допустимо? Как бихте могли да надскочите рестриктивните мерки, които неумишлено сте си сложили, и да преодолеете страховете и съмненията, които пречат на развиването ви? Методите на менталната подготовка, които Ларсен разказва и коментира по един изчерпателен, само че и наличен метод, оказват помощ както на бизнес водачи и топ спортисти, по този начин и на елементарни хора и чиновници да осъществят задачите си, каквито и да са те. Мотивационната подготовка най-много подчертава върху смяната на вътрешните страсти и настройки, върху слагането на верните цели, върху осъзнаването на персоналните полезности и потребности, както и върху анализирането на пречките в нашето лично мислене и държание, които ни възпират да разкрием същинските си благоприятни условия, и превъзмогването им малко по малко. Как бихте могли да откриете вътре в себе си неподозирани запаси на мощ и убеденост, с цел да се превърнете в една по-добра версия на себе си? Как бихте могли да дръзнете да мислите иначе, по-позитивно и по-амбициозно, и да излезете от зоната си на комфорт? Тази книга дава отговор на тези и на доста други значими въпроси, които биха могли да ви оказват помощ да постигнете така мечтаните резултати, които до момента все са ви убягвали. Вие можете да бъдете по-добри и по-силни, стига да методите целеустремено и безрезервно към личното си рационализиране, а Ерик Бертран Ларсен ще ви покаже верния път, с цел да се случи това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР