Кадри показват как въоръжени и маскирани влизат в столичен блок

...
Кадри показват как въоръжени и маскирани влизат в столичен блок
Коментари Харесай

Въоръжени и маскирани влязоха в блок в квартал Овча купел, повредиха камера

Кадри демонстрират по какъв начин въоръжени и маскирани влизат в столичен блок в квартал " Овча купел " измежду нощ. Камери на живущите са ги хванали, до момента в който те размахват револвер на един от етажите.

На видеото има миг, в който се чупи камера. Маскираните не са съумели да разбият вратите долу.

Повече за случая в предаването " Здравей, България " описа Златин Младенски - един от хората, които живеят в този блок. Той към този момент е подал сигнал в полицията, само че към момента не се знае кои са мъжете.

" Сложихме тези камери преди към 6 месеца, защото имахме поредност от произшествия с надраскани коли, надраскани стени и счупени пощенски кутии. До петък против събота те работиха обикновено. Тогава тези лица влизат с явната концепция да ги счупят ", показва Младенски.

По думите му не е ясно по какъв начин тези лица са влезнали във входа, защото той се заключва.

" Освен че всички са извънредно изплашени от случилото се, за нас това е опасност и някакво предизвестие към хората, които живеят в този вход ", уточни още жителят на " Овча купел ".
Все още не е ясно какъв е претекстът на маскираните и въоръжени мъже за нахлуването и за момента пострадалите нямат противоположна връзка от полицията.

 Въоръжени и маскирани влязоха в блок в квартал
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР