Кадри Пик твС всяка минута изплуват поредни шокиращи подробности за

...
Кадри Пик твС всяка минута изплуват поредни шокиращи подробности за
Коментари Харесай

Последни подробности за жестоката касапница в Нови Искър - открит е трупа на убитата Кети


Кадри Пик тв

С всяка минута изплуват следващи шокиращи детайлности за зверската кланица в Нови Искър, съобщи кореспондент на ПИК TV от мястото на събитието. Потвърдена е информацията, че трупът на убитата брачна половинка Кети е открит от проверяващите и по тази причина отцепената от проверяващите територия е утроена, като камери и външни лица не се позволяват на близо километър от къщата и от мястото, където е открит фамилния джип.

По информация на очевидец, който е приел да стане поименно лице Неделчо и Георги са били убити първо в кухнята, а телата им са преместени в спалнята, като са били убити с повече от един патрон. Майката на Кети Николова Кюхова пък била убита в леглото, като дамата е била мъчно преносима. На втория етаж пък са били открити телата на Нанси, приятеля й, както и на кучето. 



Късно нощес проверяващите са разкрили и джипът на фамилията БМВ Х-5, а по непотвърдена инфромация и тялото на 44-годишната Кети, която беше оповестена за търсене. От Министерство на вътрешните работи отхвърлят всевъзможни детайлности за жестокото убийството и не удостоверяват нито убийството на Кети, който по думите на Йордан Георгиев е била убита по същия метод - с изтрел в главата. До колата бе открито и тефтерчето със сметките на фамилията.



" Семейството е доста положително. Сядали сме на маса неведнъж, откогато живеят тук от година и половина. Не сме били тук, тъй като бяхме на отмора. Но фамилията бе положително, възпитани хора, връзките им бяха положителни. 



В тях посетители не са идвали с изключение на брат му на Неделчо, който ги посещаваше ", изясни съседка на фамилията пред камерата на ПИК TV.

Водещата на ПИК TV Ива Николова заяви, че е доказано, че трупът на Кети е намерено то полицията до джипа на фамилията. В момента служители на реда с металотърсачи търсят оръжието на закононарушението, защото то още не е намерено.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР