Кадри Нова ТВВъпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители

...
Кадри Нова ТВВъпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители
Коментари Харесай

Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ

Въпреки първичното усещане, което остави и у фенове и участници Симона съумя да обърне мненията за себе си.

За два месеца ти научи пъклен доста. Научи съвсем всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати началник Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни с него. От „ розово фламинго “ първоначално тя се трансформира в готвач, който дръпна много напред и бе изгонена единствено на крачка от черните куртки.

Всичките ми познати ми споделиха, че ще ме изгонят през първата седмица, тъй като там всички са готвачи и са вълци. Но аз се оправих и си потеглих, откакто станах даже една от последните. Отидох там безусловно неподготвена. Но към този момент е напълно друго. Вече, като отида на ресторант и видя менюто, знам, че мога всичко да подготвя, това Симона пред Гала в „ На кафе “.
`); break case width
Мисля, че завоювах началник Ангелов с искреността си, с това, че постоянно съм себе си, в никакъв случай не неистина. Най-ми харесваше неговата оценка за това, че съм най-хубавия готвач измежду брокерите и е правилно. Едва ли някой може да направи катерички от риба, пошегува се Симона.



Мама ме предизвести, че няма да устоя, хората ще ме изядат и по-скоро се притесняваше за мен, само че в този момент доста се гордее, сподели щастливата Мони, която преди предаването показа, че не се схваща добре с родителите си и очевидно това е към този момент зад тила й.

В шоуто Симона, с изключение на всичко друго, съумя да срещне и любовта – в лицето на Димитър. Към днешна дата двамата са дружно, щастливи и тя чака да го види на финала на кулинарната конкуренция, който към този момент чука на вратата.

Не съм очаквала да срещна любовта, изключително пък в кулинарно предаване. Не съм отишла с тази цел, само че то просто се случи. Щастлива съм, макар че Димитър ми липсва. Ще го очаквам да го видя на финала.



Имахме една дребна рецесия с него в предаването. Тогава нито аз отстъпих, нито той. То не беше тъкмо скандал, просто аз се ядосах и не му говорех към седмица. След това обаче осъзнах, че не е трябвало чак толкоз да се нервирам и дразня, и се веселя, че в точния момент го осъзнах, тъй като евентуално след това щях да скърбя сигурно.

Накрая с признателност и почитание приказва за родителите си и показа, че им е признателна за възпитанието, което са й дали и че са я научили на труд и да разчита на себе си.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР