Кадри Нова ТВКраят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и

...
Кадри Нова ТВКраят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и
Коментари Харесай

Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ

Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне огромната премия от 100 000 лева Четирима мъже се спрягат за съществени кандидати за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее в Калифорния, Станислав Димитров от Казанлък и софиянецът Иван Сарамандов.

Никол не е измежду любимците на почитателите, пък и поради останалите вътре готвачи, може би мъчно би се преборила с конкуренцията. Все повече благосклонности събира Чоткин и сякаш него виждат като победител.

На край ще са Чоткин и Димитър, само че все пак Ангелов не трябваше да гони Царина, тя се потвърди и заслужаваше успеха.
`); break case width


Всичко е допустимо, имаше женски край един път, за какво не в този момент да е мъжки край.

Чоткин и Димитър, или Чоткин и Станислав.

За мен Лъчко е победител! И му поисквам триумф и да внимава в любовта!

Мисля, че Станислав и Чоткин че са финалистите.

За мен СТАНИСЛАВ е най положителния, не че съм от града на розите, само че това момче в действителност заслужава да победи…

Надявам се, премията да отиде при Чоткин или при Станислав. Не съм почитател и на двамата, само че избирам един от тях да вземе премията, в сравнение с Сарамандов или Никол.



А премията несъмнено я получава Чоткин!!!! Добър или неприятен, оплют или боготворен, предаването си има своя победител!!!!Честитя му успеха и със здраве да си я харчи!!!!

След като любимката на мнозина Царина напусна на крачка от черните куртки, не виждат късмет Никол да успее да се пребори с мъжете. Още повече, че тя направи доста неточности по време на предаването и началник Ангелов нееднократно имаше мотив да й покаже вратата.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР