Кадри: Нова телевизияТинейджъри счупиха с ледени топки стъклото на движещ

...
Кадри: Нова телевизияТинейджъри счупиха с ледени топки стъклото на движещ
Коментари Харесай

Деца счупиха стъклото на движеща се кола с ледени топки

Кадри: " Нова телевизия "

Тинейджъри счупиха с ледени топки стъклото на движещ се автомобил по бул. " Александър Малинов " в София. За наслада, няма потърпевш човек, единствено материални вреди. Шофьорът съумява да реагира навреме, оповестява " Нова телевизия ".



" Пътувайки през вчерашния ден следобяд в посока " Дружба " две деца, може би на възраст към 15-16 години, хвърлят няколко ледени топки и ми счупиха предното стъкло. Хубаво, че пътувах самичък и нямаше никой вътре. Това е доста рисково. Оставете парите, които ще дам в този момент да го оправят, само че можеше да стане злополука, можеше в случай че има човек от другата страна да му влезе стъкло в очите. Въобще, огромна пакост можеше да стане ", разяснява пред камерата водачът.



" В момента, в който минавах, нямаше доста трафик - сред 14 и 16 ч. За шанс минаваше човек от горната страна, който ги е снимал и се вижда по какъв начин са две лица, които хвърлят топките, и като виждат, че се чупи стъклото, потеглят да тичат надолу в посока " Малинов ". Възрастен човек не би направил такова нещо. Личи си по походката, че са тинейджъри. Не са възпитани вярно съгласно мен. Това не е обикновено. Представете си да имаше дете вътре ", оплака се той.

" Подадох сигнал на 112. Дойдоха служителите на реда, добре се държаха. Но споделиха, че в случай, че имам единствено " Гражданска " и нямам " Каско ", не мога нищо на направя. Освен дето имам клипчето и мога да отида да подам тъжба в Седмо районно. Чудя се още какво да върша, тъй като те на самото клипче се виждат, само че не се виждат ясно лицата им и не знам дали ще ги разпознаят. Затова не знам дали ще подам тъжба. Доколкото знам, вредата ми ще излезе към 200-300 лв.. Нека родителите в случай че познаят децата си от клипа, най-малко да им кажат възпитат да не вършат по този начин ", съобщи още пострадалият.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР