кадри Нова телевизия, Фейсбук/“Игри на волята“: Рълев и мухльото“ Момчил

...
кадри Нова телевизия, Фейсбук/“Игри на волята“: Рълев и мухльото“ Момчил
Коментари Харесай

Рълев и „мухльото“ Момчил са тоталните фаворити в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, Фейсбук/ “Игри на волята “: Рълев и „ мухльото “ Момчил са тоталните любимци в „ Игри на волята “

Запалените фенове на „ Игри на волята “ към този момент си имат желан вид за финалния двубой в този сезон.

И за жалост на продукцията и на женската публика, любимците са мъже – Момчил Василев и Иван Рълев.

Последната капитанска борба с присъединяване на секунданти беше следващото доказателство, че тъкмо те са най-силните, а и най-достойните кандидати за огромната премия.



 

Иван Рълев, който стартира „ Игрите “ като цел за казармения тормоз на Гатьо, към този момент няколко пъти потвърди, че може и еднолично да печели борбите на Гладиаторите.
В някои от борбите той в действителност като че ли включва да друга предавка, което демонстрира ясно, че владее чудесно освен физиката, само че и душeвността си.


Момчил Василев пък стартира играта като първата цел на „ отровната “ Виолета, която го разгласи за ужасяващ лакомец още през цялото време.
Той и брат му Васил, който отпадна прекомерно рано, изумиха феновете, че се стимулират един различен, като се наскърбяват на „ шушумига “.
Съзнателно или не, той се появи като най-всеотдайния и потребен състезател за Амазонките, където попадна „ покорен “ от Ива.



За компенсация те го предадоха, а Мудева го разгласи за лукавец и лицемер, единствено тъй като гаджето ѝ Румен Радев не го хареса от първия миг и го счете – както се оказа, с право – за прекомерно мощна конкуренция.
Рълев е в центъра на най-голямата интрига към предаването
Рълев пък е в центъра на най-големия скандал към предаването, откакто беше тиражирана изтекла информация „ от сигурен източник “, че таман той печели „ Игри на волята “.

Като се има поради, че много от нещата, които се твърдяха във въпросната публикация се оказаха погрешни, достоверността на това разобличаване си остава под въпрос.



След като Момчил безусловно избави съотборника си Мастагарков като секундант на играта с мемори карти, той още веднъж се съобщи като евентуален победител и някак си върна интригата в предаването.

И по тази причина всички желаят да го видят в пряк самостоятелен конфликт с Иван Рълев.

Най-справедливо ще  е това да се случи на финала, считат почитателите, въпреки че до него има още много време и не е ясно какъв нов поврат са измислили сценаристите на „ Игри на волята “.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР