кадри Фейсбук/Силвена РоуИнфлуенсърството е допълнителен, а понякога и основен източник

...
кадри Фейсбук/Силвена РоуИнфлуенсърството е допълнителен, а понякога и основен източник
Коментари Харесай

Шеф Силвена Роу не издържа на подигравките: Вън! Килограмите ми не са ваша работа

кадри Фейсбук/Силвена Роу

Инфлуенсърството е спомагателен, а от време на време и главен източник на доходи за доста българи със звезден статут. Затова и доста от тях в никакъв случай не биха си разрешили да трият почитатели в обществените мрежи, даже и да са засипвани от хейт и обидни мнения.

Не по този начин стоят нещата със Силвена Роу. Кулинарната звезда се появи с тъкмо противоположното обръщение.



Ако не ме харесвате, не ме следвайте! Буквално това сподели кулинарната звезда в следващото си видео от Дубай. Тя изясни, че 99% от почитателите и приятелите ѝ в обществените мрежи приема за свои съдружници. Тези, които не са такива, могат спрат връзките си с нея във виртуалното пространство, съобщи началник Роу.

“Ти си това, което мислиш, ти си това, което ядеш и ти си този, с който се обграждаш ”, изясни философията си кулинарната майсторка. Тя също така е катеторична, че хейтът, с който я обсипват някои “фенове ” не ѝ влияе нито на умишлено, нито на подсъзнателно равнище.

“Само този от горната страна, Всевишният, може да влезе в моето подсъзнание! ”, съобщи началник Силвена Роу.



Новата вълна хейт против нея пристигна след предходна нейна обява от фитнеса. Макар посланието на началник Роу да е както постоянно позитивно и доброжелателно, много хора не са одобрили типа ѝ.

“Дали би трябвало да смъква едно-две кила не е ваша работа ”, това разяснява топ готвачката. Шеф Роу е безапелационна, че се усеща добре в тялото си, както и е в естетика с живота си в Дубай, който не престава да хвали с огромни суперлативи.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР