Кадри: БТВВ час пик в София снощи бетонна отломка от

...
Кадри: БТВВ час пик в София снощи бетонна отломка от
Коментари Харесай

Бетонна отломка от мост на Цариградско шосе падна върху автомобил

Кадри: БТВ

В час пик в София нощес бетонна отломка от моста на " Цариградско шосе " падна и проби предното стъкло на движещ се автомобил. За благополучие няма потърпевши. Коментар за това дали е рисково оборудването пред БТВ направи Красимир Димитров от " Аварийна помощ и предварителна защита ". 



" Към момента оборудването не е рисково, защото през вчерашния ден предприехме ограничения за обезопасяване. Нашите екипи обезопасиха мястото. Взехме вишка, включиха се алпинисти. Проверихме целия този сектор, където е паднала мазилката. Махнахме всичко, което може да падне. Днес продължава обследването на целия мост изпод. Така че да можем да забележим дали има още такива рискови места, и да се предприеме незабавен ремонт на това оборудване ", разкри той в ефира.

" Вчера направихме организация по този начин, че да върви придвижването и не сме го затруднили. Причината за рухването най-вероятно е от фугата и водата, която се е събрала. Това е част от изолацията, която е паднала. Но през днешния ден експертите като обследват ще кажат всички детайлности. Получаваме сигнали, само че ние вършим превантивни обходи, изключително в зимния интервал, когато се образуват висулки. Нашите екипи, които са нощна промяна, тъй като тогава пада трафикът, вършат обходи ", добави Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР