кадри: БТВЦитиридис откри предаването тази вечер така:Започвам с най-важната новина,

...
кадри: БТВЦитиридис откри предаването тази вечер така:Започвам с най-важната новина,
Коментари Харесай

Цитиридис: Ако не бях водещ щях да попитам като Херо Мустафа: „Какъв е случаят с корупцията?”

кадри: БТВ

Цитиридис откри предаването довечера по този начин:

„ Започвам с най-важната вест, може би на месеца. Тя идва непосредствено от Щатите. Сигурно сте чули, защо става въпрос. Беше ударен гласовит пестник на един наедрял, алчен бозайник. Знаете защо ви приказвам. Отзвукът у нас беше доста необятен. Едно видео се върти на всички места:

И стартира видео с мечка, която се катери на ограда на къща, само че е изблъскана първо от домашно куче, след това и от стопанката.



Имаше и още нещо от Щатите:



Американското им министерство на финасиите постановиха санкиции на Делян Пеевски, Васил Божков, едни двама, тоя третия и още 64 български компании! Санкциите са финансови. Освен това на посочените лица и техните фамилии е неразрешено да посещават Съединени американски щати.

Официалните реакции на закъсняха, изтъквам: „ Движение за права и свободи има вяра, че корупцията отслабва върховенството на закона! ”. Да, само че в случай че корупцията отслабваше, Божков щеше да е единствено кожа и кости. Докато обявяваха глобите Борисов е бил при дипломат Херо Мустафа и не във посолството, а в нейната резиденция.  И двете страни настояват, че не са говорили за наказания и корупция. Ако не бях водещ и в ефир щях да попитам като Херо Мустафа: „ Какъв е случая с корупцията? ”

А водачът на ГЕРБ е дал отговор по този начин:  „ Нищо не слушам, чорапа си обувам, когато го събуя, тогава ще те чуя ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР