кадри bTVПоследният епизод на Ергенът“ изправя шоуто пред юридически казус,

...
кадри bTVПоследният епизод на Ергенът“ изправя шоуто пред юридически казус,
Коментари Харесай

Скандален казус в „Ергенът“: Трябва да изкарат Алек и да вкарат друг

кадри bTV

Последният епизод на „ Ергенът “ изправя шоуто пред юридически проблем, обвързван с разпоредбите, които са открити от притежателите на патента на предаването. След това, което се случи на срещата на Алек с Маги, двамата би трябвало да изоставен шоуто и основният воин да бъде сменен от различен Ерген.



Това съобщи в прав текст по bTV един от най-големите експерти в риалити жанра у нас, Верислав Туджаров. Ветеранът от „ Сървайвър “,„ Игри на волята “ и водещ на авторитетния „ Надкаст “ в YouTube изясни, че разпоредбите на „ Ергенът “ са нарушени и официално, и на процедура.
`); break case width


За какво тъкмо става въпрос: След открадната среща от Теа, на която тя има право поради извоюваната бяла роза, Алек трябваше да се съобрази с разпоредбите на предаването. Той обаче потърси ексклузивен контакт с Магдалена. Срещата им не по правилник стана един от най-романтичните моменти в цялата история на „ Ергенът “ у нас.



 
Формално това е нарушаване на разпоредбите.
 

По-късно Алек отново съобщи на Маги сред поредност от непрестанни целувки: „ Мен ме връхлетя една голяма обич “. По този мотив Туджаров разяснява, че в случай че се съблюдават разпоредбите на „ Ергенът “, в този миг, в който Алек явно е направил избор, той би трябвало да го разгласи, да излезе от предаването с избраницата си и на неговото място да влезе различен състезател.



„ Все едно виждам свирен мач. Той споделя „ аз съм влюбен в теб “, ами какво да виждам повече? Освен това тук се нарушават разпоредбите. Теа е спечелила срещата, не би трябвало да има среща за Маги. Но тук към този момент очевидно няма правила.



Да си отива при Маги и… да свършва! Да го сменят. Така работи „ Ергенът “, аз съм ревизирал – по разпоредбите, в случай че той си хареса някоя мацка, би трябвало да излязат и да влезе различен “, изясни Тудражов в „ Преди обед “ по bTV.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР