Кадри БТВПламена е една от най-коментираните участнички в романтичното риалити

...
Кадри БТВПламена е една от най-коментираните участнички в романтичното риалити
Коментари Харесай

Пам от Ергенът: Габи и Елисавета прекалиха

Кадри БТВ

Пламена е една от най-коментираните участнички в сантименталното риалити „ Ергенът “ както вътре от участничките, по този начин и измежду феновете. Тя е единствената дама в шоуто, която не влиза в рамки и стандарти на по този начин нареченото съвременно течение измежду фолк средите и инфлуенсърите.

Наднорменото тегло и неналичието на силикони и филъри тук там по тялото в техните очи я вършат второ качество. Както и самата тя е споделяла, задачата на влизането й е тъкмо това, да не се съди по външния тип, а да се вникне по-дълбоко в същността на индивида.

Най-големите дразнителки вътре в имението са двойката Габи и Елисавета, които най-безцеремонно насочат мнения за Пам при всеки мотив.



Обожавам самочувствието и високомерното ми лъчение, което е защитна реакция против всеки, който би нападнал някой различен, който възприема за по-низш и в никакъв случай не би му подал ръка.

Тази реакция от нейна страна е провокирана от нескончаемите мнения на двете приятелки зад тила й.

Не проличава да обръщат толкоз внимание даже и на основната цел, поради която са в предаването, а точно Евгени.

С доста благодарности Пламена се обърна към Евгени поради думите, с които я предложения, с цел да й сервира роза.

Красива Пам, я назова той.

Всеки път Габи и Елисавета ми се смеят, когато се насочва да си получа розата. Някак си останаха безмълвни и това има голямо значение. Знам какъв брой девойки на открито имат потребност да го чуят това и да знаят, че са красиви без значение от външността.



Самата Пламена получава голяма поддръжка извън поради държанието си.

Браво! Елисавета и Габриела не би трябвало да са фактор въобще. Те са- дръж едната, удари другата. Габриела първо да се огледа в огледалото и тогава да разяснява другите! Много сте смела, госпожице Пам, тъй като доста добре знам какво е да те наскърбяват на килограми, тъй като и аз съм с обилни форми като Вашите! Изобщо не би трябвало да слушате какво приказват другите, щом приказват, значи завиждат!

Г-це Велидис, аааплодисментиии …
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР