Кадри: БТВПевицата Невена Цонева и барабанистът Венелин Венков напуснаха Слави

...
Кадри: БТВПевицата Невена Цонева и барабанистът Венелин Венков напуснаха Слави
Коментари Харесай

Невена Цонева и Венелин Венков разкриха истината за раздялата със Слави

Кадри: БТВ

Певицата Невена Цонева и барабанистът Венелин Венков напуснаха Слави Трифонов и " Ку-ку бенд " преди десетина дни. Преди минути те разкриха съответните аргументи за раздялата в предаването " Преди обед " по БТВ. Двамата са дружно от 16 години и имат наследник. Венков е бил част от групата 30 години, а Цонева - от седем.



" Бил съм 30 години част от една организация и в този момент ми е напълно друго. Много е необичайно, тъй като ти си бил в един график понеделник-петък. Сега към този момент нямам график ", стартира барабанистът.

" Такова решение се взима дълго време. Не е от в този момент, премислено е. Говоря от името на двама ни, дружно бяхме в това. От много време го обсъждаме, не е елементарно или леко взето решение, само че пък в края на краищата беше изрично ", разясни певицата.



" Не желая да изпадам в детайлности по какъв начин стигнахме до решението. Но аз не се усещам добре последните години там, където бяхме. Просто тъй като всичко е напълно друго. Не приказвам, че сме отвън БТВ или нещо такова, това няма никакво значение. Аз приказвам съответно за групата " Ку-Ку бенд ". Това, което е вътре сега, не е това, което аз съм живял толкоз доста години с тези хора. И най-много тъй като Слави го няма в групата. Тя групата е негова, той заплаща заплати на сътрудниците, не е оставил в никакъв случай под никаква форма. Но той просто не е част от групата, в смисъл на група - групария, каквато сме били. Сега сега просто си свирим професионално нещата, свирим кашове и каквото там има да се свири, концерт на Софи Маринова, всевъзможни такива неща. Което е прелестно, само че не е моето. Моето е да вършим песни с тази група, както сме правили доста дълги години, 20-30 албума или не знам какъв брой бяха. Но това спря - не вършим песни, не вършим албуми, не вършим нищо. Освен да свирим професионално каквото се изисква от нас в малкия екран. Много ме мъчи това нещо и просто взех решение да завърши, тъй като не е ОК ", уточни съответните аргументи Венелин Венков.

" Няма общо нито с политика. Аз съм аполитичен, това не ме интересува, всеки си взима решение самичък за себе си. В един миг взехме решение, че е по-важно за нас по-скоро да обърнем внимание на детето ни, в сравнение с да се занимаваме с това, което до момента. Ново начало, нови провокации ", добави той.

" Има условия доста, не е единствено с работата, а и в персонален проект. Ние се преместихме да живеем по-далеч, което също затрудняваше. Всичко водеше към това решение ", разкри още Невена Цонева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР