кадри bTV, Народно събрание, Фейсбук/Ицо Хазарта: Дичо: Ицо Хазарта се

...
кадри bTV, Народно събрание, Фейсбук/Ицо Хазарта: Дичо: Ицо Хазарта се
Коментари Харесай

Дичо: Ицо Хазарта се сби с пияници, за да ме спаси

кадри bTV, Народно заседание, Фейсбук/Ицо Хазарта: Дичо: Ицо Хазарта се сби с пияници, с цел да ме избави

Кумирът за няколко генерации Дичо показа в „ Преди обед “ по bTV, че изпитва извънредно почитание към депутата Христо Петров, прочут повече като Ицо Хазарта. Той го уважава освен като рапър и като политик, а и като сътрудник и другар, който безусловно е подготвен да се хвърли в багра, с цел да отбрани различен.

Певецът описа пред Деси Стоянова и Петър Дочев, че преди много време при присъединяване във Велико Търново изпаднал в неприятна обстановка. Пияна компания решила да прави проблем на Дичо.



„ През 2000 – 2001 година направихме огромно турне с D2 с „ Ъпсурт “. Имаше огромен пердах във Велико Търново, когато имаше някакви пияни, които потеглиха да ни тормозят по хотелите. Тогава имахме защита, която се оказа, че я няма и единственият, който свърши работа беше Ицето. Застана твърдо, понаби ги леко, счупи си ръката “, това описа Дичо за проявата на настоящия депутат преди повече от 20 години.



„ Ицо тогава ни отбрани. Той не инцидентно е в Народното събрание, там пази и се бори за хубави дела “, добави артиста за приятеля си, който с мъжкото си държание преди две десетилетия е предотвратил „ доста неприятни неща “.



Дичо гостува в bTV с цел да анонсира огромния си концерт, с който ще означи 50-ия си рожден ден. В юбилейната демонстрация ще взе участие доста български звезди, с които артистът е работил през годините. Водещият Петър Дочев персонално благодари на Дичо, тъй като негова ария станала мотив да успее да целуне момиче, в което бил бясно влюбен като младеж. Деси Стоянова добави, че доста хора в България имат сходни прекарвания с творчеството на Дичо.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР