кадри bTV: И таз добра: Възмутителен епизод на Стани богатМасово

...
кадри bTV: И таз добра: Възмутителен епизод на Стани богатМасово
Коментари Харесай

И таз добра: Възмутителен епизод на „Стани богат”

кадри bTV: И таз добра: Възмутителен епизод на „ Стани богат ”

Масово отвращение обхвана обществената мрежа, откакто участничка в “Стани богат ” се провали на въпрос от българската история.

Бившата журналистка Цвете Тюлева, която е работила с такива имена като Нери Терзиева и легендата на CNN Ралица Василева, се препъна на въпрос за последната твърдина на Второто българско царство Видин, като уточни отговор Велико Търново.

Дали поради това или поради други неуверени отговори, тя отнесе много насмешки във Facebook.



Зрителите обаче останаха много стъписани от обстановката към търсенето на въпроса. Тюлева си призна, че не знае отговора и потърси помощ от другар. Сред тях се появи името Емил Петлешков.

“Петлешков е сред Второто и Трето българско царство ”, разяснява водещият Михаил Биларов, явно правейки отпратка към героя на Априлското въстание Васил Петлешков.

За негова изненада обаче, първо участничката, а след това и приятелят ѝ потвърдиха, че не става въпрос за съвпадане, а за директна родствена връзка с революционера от Брацигово.



Когато участничката издиктува на въпроса на помагача си по телефона, в ефир ясно прозвуча тракането на клавиатура на компютър, което незабавно подсказа, че индивидът търси отговора в Google, а не разчита на лични познания.

Нещата обаче станаха напряко комични, когато той откровено призна:
“Не съм сигурен, не мога да го намеря! ”


Водещият Михаил Билалов реши да ускори срама, като се направи на ударен. “Ама по какъв начин по този начин го търси? В кой том на енциклопедията – с клавиши – ревизира? ”, подигра се той с участничката и жокера ѝ.

Да се обадиш на другар, който бързо да ревизира верния отговор в интернет е непрекъсната процедура в “Стани богат ”. Този случай обаче ясно сподели, че те не постоянно носи триумф, тъй като индивидът зад компютъра би трябвало и да знае по какъв начин да формулира търсенето, което задава.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР