Кадри: БТВ и Инстаграм, Тихомир Рангелов: Зрителите на БТВ недоумяват:

...
Кадри: БТВ и Инстаграм, Тихомир Рангелов: Зрителите на БТВ недоумяват:
Коментари Харесай

Зрителите на БТВ недоумяват: Злати Йочев със странна реакция за клипа за Чеченеца, Емили и Куката

Кадри: БТВ и Инстаграм, Тихомир Рангелов: Зрителите на БТВ недоумяват:

Злати Йочев със странна реакция за клипа за Чеченеца, Емили и Куката

Какво му става на Злати Йочев?

Водещият на утринния блок на БТВ Златимир Йочев взе отношение по скандалното видео, които обиколи обществените мрежи, с присъединяване на известните от Тик-ток – Емили Тротинетката, Чеченеца и Тошко Куката.

Но думите прозвучаха някакси доста мекушаво.

Да, Златимир Йочев е културен и учтив човек, само че въпреки всичко тук трябваше да бъде по-суров.

Триото беше задържано поради клипче по какъв начин разхождат като куче на каишка в пловдивски мол момче, за което след това стана ясно, че е със специфични потребности. Прокуратурата се самосезира поради видеото.



„ Аз мисля малко да помълча в символ на противоречие със протичащото се изобщо “, сподели постоянно позитивния Златимир в ефира на „ Тази заран “.

„ Първо, някакси едни псевдогерои се постановат. И поради някакъв сегмент, някаква група от обществото, се трансформират в някакви идоли. Това за мен е необяснимо. Не желая даже да дублирам техните псевдоними, тъй като за мен те би трябвало да си останат такива едни псевдоними, само че никой да не ги знае кои са тези хора, тъй като те са известни с безспорни нелепости, с които се занимават. Уви, обаче, има младежи, които им подражават. Значи да приемеш концепцията, че правиш скандално видео, с което да станеш още по-популярен, и в това скандално видео да има дете, което върви като куче, за мен е… не знам. Заслужава само неодобрение “, безапелационен бе той.



В полемиката се включи и спортният публицист в БТВ Валери Генов:

„ Да, и за жал това, което в този момент се изговори в последните 12 часа, ги прави известни. Поне съгласно мен това им е задачата. Те доста добре знаят какво вършат и какъв резултат в обществен аспект ще има. И в последна сметка това се получава.

Един мой прочут споделя: „ Подобни анимационни герои би трябвало да бъдат забравени въобще, тъй като те в действителност са известни само в обществените мрежи, в една част от прослойката. „ Лошото е, че те не осъзнават даже образеца, който дават на други хора, които грам не схващат. И един 10-12-годишен ще си каже, че е крепко и би трябвало и той да го направи. А ние знаем, че въобще не би трябвало да го прави, тъй като не е крепко “.


Йочев приказва още по тематиката.
„ Няма потребност да бъдем морална полиция, само че като национална медия би трябвало фактически да се придържаме към всички етични и морални правила и да кажем, че това нещо е неприемливо и не би трябвало да се позволява в нашето общество.

Да забележим какви санкции ще има за хората с псевдоними, които няма да дублирам “, сподели още той.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР