Кадри БТВ: Голямо унижение в ЕргенътГоляма драма се разрази в

...
Кадри БТВ: Голямо унижение в ЕргенътГоляма драма се разрази в
Коментари Харесай

БТВ-то прекали с момичетата: Голямо унижение в Ергенът

Кадри БТВ: Голямо оскърбление в Ергенът

Голяма драма се развихри в имението на „ Ергенът “ по БТВ. Очертаващата се любимка за сърцето на Евгени – Елена бе съкрушена и смутена единствено от една негова забележка. Тя е единствената, която получи подарък колие с диаманти от него, само че той видя, че то не е на врата й.

Дори единствено намекът, че той е неудовлетворен от този факт, накара Елена да изпадне в суматоха, да не би да го изгуби. И се стартира с едни пояснения, сълзи, тежки диалози. Зад всичко това прозря манипулативното държание на Евгени с ясно схващане, че всички дами там са подготвени да се хвърлят в краката му.



Цялата преживелица изглеждаше много неуместно за актуалния свят, само че балканския нрав не е изкоренен и едвам пробва да се държи на равнище, това вътре в него желае да излезе и да намаже егото.
Отвратително държание на Евгени.
И след това всякакви тук дами и господа ми спорят, че харесвал Елена. То си проличава кои харесва и на кои прости всички магарии. При Елена не е по този начин, малко да стъпи на погрешно (според господин Ергенът) и незабавно я санкционира и унижава. По супер недодялан и отровен метод. Никоя жена не заслужава това, и тук тя се демонстрира като извънредно елементарно манипулируема. На „ шамарите “ дава отговор с роболепно държание и извинения. Чувства се отговорна и стартира да се чуди къде и с какво е сгафила. Ако не знаете какво е логаритъм на токсични отношения-ето ви подобен като по учебник.

Не убивайте пианиста. Той толкоз си може. А Елена е доста класна и многопластова жена, даже в моменти на накърнимост и уязвимост. Ако държанието на Ергена не е по някакъв сюжет, най-добре за всички е Елена да го преживее оптимално бързо и да го остави на лесните дами. Сигурна съм, че ориста и е приготвила едни мощен, прочувствено зрял, образован и необятно скроен мъж, който да я укроти, успокои и подчини без да ѝ внушава виновност за каквото и да било. И да я обича такава каквато е. Любовта е двупосочен развой. Явно този ерген не е притеглен от нея, а се пуска по линията на най-малкото противодействие.

Много плоски сюжети, но доста. Първо едната го разочарова с тъпотата си, след това се хвана „ инцидентно “ за някакво колие, с цел да излезе на сцената Валерия ОТНОВО



Униженията в имението на „ Ергенът “ продължава и довечера. Двете групи на девойките, които не се понасят между тях влизат в функции на прислужници и господари.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР