кадри: БНТМинути преди началото на срещата на трибуните пристигна президентът

...
кадри: БНТМинути преди началото на срещата на трибуните пристигна президентът
Коментари Харесай

България обърна Северна Ирландия. Президентът Радев остана доволен

кадри: Българска национална телевизия

Минути преди началото на срещата на трибуните дойде президентът Румен Радев дружно със сина си. Държавният глава не седна в ложите на стадион " Васил Левски ", а седна измежду хората бранш " А ".

Националният тим на България записа значима победа в семейството си на Северна Ирландия с резултат 2:1 в конфликт от 8-ия кръг на международните квалификации в група „ С “ на зона Европа и по този метод се реваншира за срамната загуба с 1:3 в гостуването си на Литва от преди няколко дни.



Тази вечер Конър Уошингтън даде задатък на гостите в 38-ата, само че два чудесни голаа на Тодор Неделев в 53-ата и 63-ата минута донесоха цялостния поврат за " лъвовете ".

Селекционерът Ясен Петров заложи в титулярния състав на две двойки близнаци. На вратата застава Иван Караджов, а в отбрана пред него са Иван Турицов, братята Петко и Андреа Христови и Димитър Велковски. В халфовата линия ще действат Ивайло Чочев, Тодор Неделев и другата двойка близнаци - Радослав и Борислав Цоневи. Атаката пък ще водят капитанът в днешната среща Кирил Десподов и Атанас Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР