Където и да изберем да , винаги ще се намери

...
Където и да изберем да , винаги ще се намери
Коментари Харесай

5 места по Черноморието, които си заслужава да посетим

Където и да изберем да, постоянно ще се откри нещо, което да не ни хареса – дали цените в платената зона, мръсотията по плажа, недоброжелателен личен състав, неприятната храна... Не знам какъв ще е вашият „ шанс “. Знам обаче, че има места по българското Черноморие, поради които си коства да преглътнем негативите и да ги посетим. Когато видите какъв брой са красиви, съм сигурна, че и вие ще сте на същото мнение.

Тауклиман
 Елегантно удължение на образователната година - без действителна смяна и концепция 26 юли 2022 | Министерство на образованието разгласи проект за публично разискване за по-дълга образователна 2022/23 година, само че с повече...


Името на залива се превежда от турски като „ Птичи залив “ и идва от обстоятелството, че отсам минават ята от мигриращи птици. Намира се покрай плаж Русалка, на 4 км от село Свети Никола. През годините вследствие на многото свличания на скалите са се образували скални тераси, там са входовете на 4 пещери – Голяма маара, Темна дупка, Иглено ухо и Арагонитовата пещера. В предишното са се употребявали за живеене и като светилища.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР