Кадър: Нова ТвТоку що принцесата на Йордания Дана Фирас, която

...
Кадър: Нова ТвТоку що принцесата на Йордания Дана Фирас, която
Коментари Харесай

Виктор и Ади към принцесата на Йордания: Вие като в приказките ли живеете? Дана Фирас: Аз ли? Ами опитвам се

Кадър: Нова Тв

Току що принцесата на Йордания Дана Фирас, която бе на двудневна аудиенция у нас, бе предизвикана с забавни въпроси по време на гостуването й в „ Здравей, България ” по Нова Тв.  

„ В нашите показа от приказките, принцесите водят баснословен метод на живот. Вие по този начин ли живеете, ще ни кажете ли вашите задължения какви са, с какво се занимвате? ”, попита Виктор Николаев своя посетител.

„ Като принцеса на Йордания доста, доста тежък живот водят принцесите. Опитват се да построят културни мостове със всички страни по света. ”, отговори Дана.

Последва въпрос на Ади Радева: „ Виктор стартира, а аз да довърша, колкото и наивно да звучи, тъй като ние като дребни четяхме приказки за принцеси, вие несъмнено също сте чела, и вие може да извършите разликата. Имате ли вътрешен спор, дали би трябвало да живеете като в приказките, или по метода, по който фактически живеет през днешния ден? ”

„ Вътрешно в себе съм била срещу стандартите на една принцеса. Всички ние сме едни мощни и кадърни работещи дами. Не желаеме да бъдем по някакъв метод откъснати от същинския живот. Това в никакъв случай не ме е карало да се усещам добре. ”, сподели Дана Фирас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР