Кадър: Нова ТвНай-важните неща са социалното изолиране и миенето на

...
Кадър: Нова ТвНай-важните неща са социалното изолиране и миенето на
Коментари Харесай

Пулмологът д-р Симидчиев: Ако хората си стоят вкъщи, тогава 4 от 5 човека ще изкарат коронавируса у дома без проблем като настинка

Кадър: Нова Тв

Най-важните неща са общественото уединяване и миенето на ръце. Това предизвести в ефира на Нова телевизия пулмологът доктор Александър Симидчиев по отношение на ограниченията, които би трябвало да взимаме, с цел да се опазим от пандемията от ковид. 

Експертът прикани ръцете да се мият след всеки контакт с повърхности и да не се пипа лицето, написа Блиц. 

" Коронавирусът е от дълго време прочут. Оплакванията са като на елементарна простуда. Практически наподобява 100% на елементарна простуда. Именно това го прави рисков. 

Първите недоволства при COVID-19 са свързани с повишаване на температурата, последвана от суха кашлица. Обръщането на внимание на признаци, които не са свързани със болестта, води до това, че доста хора стартират да се тормозят ", разяснява още той. 

" Ако хората си стоят у дома, тогава 4 от 5 индивида ще си го изкарат у дома без проблем като простуда ", добави пулмологът.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР