Кадър: Канал3Както знаете за синдикатите не е важно кой управлява,

...
Кадър: Канал3Както знаете за синдикатите не е важно кой управлява,
Коментари Харесай

Пламен Димитров: За синдикатите не е важно кой управлява, а как управлява

Кадър: Канал3

Както знаете за синдикатите не е значимо кой ръководи, а по какъв начин ръководи. Мястото на синдикатите в този момент е да формулират съответни претенции на хората на труда, да ги формулират чисто прагматично и да търсят решаването им с която и да е политическа мощ. Това съобщи в " Беновска пита " по Канал 3 Пламен Димитров, президент на КНСБ.

Той показа още, че е очаквал настоящето ожесточаване на политическата битка сред ръководещите от ГЕРБ и опозицията, отпред с Българска социалистическа партия.

" Очаквах тази радикална истерична реакция на опозицията и в частност на Българска социалистическа партия за една фронтална офанзива против властта при внасянето на бюджета, която хората на труда следят в профил ", съобщи Пламен Димитров.

" Хората желаят решение на проблемите си, а другото е повече нещо като цирк, а май същинското нещо, което желаят, е пари. Нашите съответни претенции за заплати бяха дефинирани надалеч преди внасянето на бюджета в Народно събрание и на 27 октомври, когато заседаваше тристранния съвет, нашата проява (на КНСБ) направихме тъкмо тогава, с цел да напомним на властта за нашите претенции ", означи шефът на КНСБ.

" На нашия протестен протест нямаше крясъци за оставки, за горе и долу. Ние продължаваме да формулираме претенции на масата на договарянията с министъра на финансите. Макар и да е с малко напън - 10 000 души на митинга бяхме единствено от КНСБ, нямаше от Подкрепа.

" И ето, незабавно по-късно министър председателят Борисов съобщи, че замразява, а след това изтегли предлагането за болничните - ето едно директно деяние от нас ".

Време е да спрем някои изречени в кресчендо анонси и да седнем на масата дружно с бизнеса, без държавното управление, сподели най-после президентът на КНСБ Пламен Димитров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР