кадър и видео: Нова твИма възможности за мнозинства във всякакви

...
кадър и видео: Нова твИма възможности за мнозинства във всякакви
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Няма разумна причина да няма правителство. Има възможности за мнозинства във всякакви посоки

кадър и видео: Нова тв

" Има благоприятни условия за болшинства във всевъзможни направления. Дори и за организациите, които революционно влязоха в Народното събрание ”, обяви Вълчев. 

Основната функционалност на Народното събрание е да приема закони. Текущото такова ще е евентуално първото, което за два месеца няма да одобри нито един закон. Българското общество не можа да доближи едно равнище на взаимност. Всички сме сами по себе си и гледаме да реализираме задачите си. Сърдим се един на различен, както и на страната.

Това съобщи в предаването „ Събуди се ” по NOVA деканът на Юридическия факултет на СУ проф. Даниел Вълчев.



Според него законите са нещата, които в действителност интересуват хората. „ Партийните елите знаят, че хората не са лоялни в своя избор на партии и това е причина да разчитат на твърдите си ядра. Това постанова едно говорене, което да задоволи точно този електорат. Това е обикновено и го има в целия либерален свят. Нашият балкански манталитет обаче прибавя една спомагателна окосменост на тази работа. Аз не вижда рационална причина да няма държавно управление.

Той разяснява и тематиката към Петър Илиев и обвиняванията против него. „ Аз не го познавам доста, тъй като той не е в моята катедра. Той постоянно е с доста високи оценки измежду мнението на студентите. Говорих с него и той ми донесе своята книга. В нея има 618 страници ”, изясни Вълчев. 

„ Аз не съм криминалист. Софийският университет бе упрекнат, че има някакво преписване и никой не е взел ограничения от 2015г. Надявам всички схванаха, че това не е по този начин. Към оня миг никой не бе пуснал сигнал по отношение на това. Веднага, когато подобен бе подаден нашата етична комисия се зае с него. Въпросът ще бъде обяснен ”, сподели Вълчев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР