кадър bTVПолитическата етика изисква на едно правителство да се дадат

...
кадър bTVПолитическата етика изисква на едно правителство да се дадат
Коментари Харесай

На живо: ГЕРБ няма да дадат и 10 дена толеранс на служебното правителстово, защото проявило радикализъм

кадър bTV

Политическата нравственос изисква на едно държавно управление да се дадат 100 дни преди да се подлага на критика, само че това не се отнася за служебния кабинет, който няма да има 100 дни живот. Това съобщи някогашният вицепремиер Томислав Дончев на конференция на ГЕРБ. Той добави, че скоростта на уволненията и радикализма са причина за това предходните ръководещи да не дадат и 10 дни толеранс. „ Още повече, че държавното управление не е подложено на никакъв надзор, в това число парламентарен “, разяснява Дончев.

Бившият финансов министър Кирил Ананиев отбрани отстранената като началник на Национална агенция за приходите Галя Димитрова като я дефинира като огромен експерт с 20 години опит в системата на данъчните и 4 години стаж като началник. „ Всички харесват нашите ограничения – 50 лв. за пенсионерите, 60/40 и 80/20, въпреки че се споделиха доста неприятни неща за тях “, сподели Ананиев. Той предсказа, че в случай че няма обезпечени пари в бюджета посредством Национална агенция за приходите, може да се стигне до огромен недостиг, влизането на страната в дългова серпантина и няма да можем да приемем еврото, както е планувано.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР