кадър: БНТВаксинопрофилактиката се извършва от личните лекари, отбеляза тя.Като прибавим

...
кадър: БНТВаксинопрофилактиката се извършва от личните лекари, отбеляза тя.Като прибавим
Коментари Харесай

Д-р Гергана Николова: Ние сме армия, която ако сложи на ден по 20 ваксини, това прави 84 хиляди ваксини за деня

кадър: Българска национална телевизия

Ваксинопрофилактиката се прави от персоналните лекари, означи тя.

" Като прибавим и 350 центъра в лечебните заведения, които работят, имунизациите могат да станат едно прелестно число ", обяви Гергана Николова.

Надяваме се час по-скоро да получим ваксина, тъй като всеобщата имунизация ще постави завършек на всеобщата изолираност. Заведенията ще се отворят и хората ще проработят в затворените браншове, в случай че ние успеем да сложим в оптимално къс период повече ваксини. Това сподели в студиото на “Панорама ” общопрактикуващият доктор доктор Гергана Николова - член на Управителния съвет на Българския лекарски съюз.

Ваксинопрофилактиката се прави от персоналните лекари, означи тя.

“Ние сме една войска от 4 200, които в случай че сложат дневно по 20 ваксини, което е безусловно допустимо, вършат 84 хиляди ваксини за деня. Като прибавим и 350 центъра в лечебните заведения, които работят, имунизациите могат да станат едно прелестно число за деня и да вървим с бързи темпове ”, пресметна доктор Николова.

Тя, обаче, акцентира, че персоналните лекари упорстват сега, в който дойдат първите ваксини, “да се захранят преди всичко практиките на общопрактикуващите лекари ”.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР