Кадър БНТНа път сме да осигурим на българските пенсионери по-спокойно

...
Кадър БНТНа път сме да осигурим на българските пенсионери по-спокойно
Коментари Харесай

Гуцанов: Днес българският парламент направи добра крачка напред и осигури малко спокойствие на българските пенсионери

Кадър Българска национална телевизия

На път сме да осигурим на българските пенсионери по-спокойно посрещане на зимата и коронавирус рецесията. Благодаря на всички сътрудници, които поддържаха краткотрайната добавка от 120 лв.. Благодаря и на тези, които ще гласоподават за преизчисляване на пенсиите - с смяна на коефициента от 1,2 на 1,35 или - преизчисляване към средноосигурителния приход към 2018 година Дългосрочна мярка, за която Българска социалистическа партия се бори от години, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов.

" Едва ли има някой в пленарната зала, който да не е уверен, че възрастните хора в България едвам свързват двата края. Освен това всички са наясно, че в целия Европейски съюз ограниченията са целеви и краткотрайни. Идеята на актуализацията на бюджета не беше ли обвързвана с идващата тежка коронавирус рецесия, в възможната мигрантска рецесия и с тежката вътрешна рецесия. И дано министър Асен Василев не ни убеждава, че е вълшебник, намерил едни 2 милиарда лв.. Убедени сме, че има благоприятни условия за доста повече от тях.

Въпреки многото думи, които се изляха от микрофоните в пленарната зала, аз мисля, че през днешния ден българският парламент направи добра крачка напред и обезпечи малко успокоение на българските пенсионери. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР