Кадър: БНТБившия началник на кабинета на Румен Радев - Калоян

...
Кадър: БНТБившия началник на кабинета на Румен Радев - Калоян
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Странно ми се струва, че изведнъж толкова политици станаха позитивни за последните 24 часа

Кадър: Българска национална телевизия

Бившия шеф на кабинета на Румен Радев - Калоян Методиев, разяснява в ефира зачестилите случаи с позитивни проби за Ковид на политици, както и свадите към президента по време на визитата му в Естония.

Политическата класа очевидно се пробва да се хареса сега с тези позитивни проби за ковид. Странно ми се коства, че внезапно толкоз политици станаха положителни за последните 24 часа. Не изключвам несъмнено и някои проби да са позитивни, само че съгласно мен се търси състрадание и интерес. Не желая да влизам в конкретика и да загатвам избрани имена. Относно оставката на шефа на столичното РЗИ - би трябвало да е ясно, че всички сме равни пред закона. Няма значение президент, министър председател, министър. Абсолютно всички жители на България са равни пред закона и той би трябвало да се съблюдава от всички.

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия политологът Калоян Методиев, някогашен шеф на кабинета на президента Румен Радев.

" За прекъснатата аудиенция на президента Радев в Естония имаме дума против дума. В този случай очевидно някой лъже. Или президентът, или генералният щаб, или проф. Мутафчийски, или СРЗИ. Някой от тях лъже и това не е по никакъв начин добре. Това демонстрира, че първите мъже в страната слагат персоналните си ползи над държавните. За мен ограниченията против ковид са ненавременни. Видяхме в Италия пандемията потегли от един футболен мач, а тук публиката си върви без проблем по стадионите. За тази обстановка са отговорни и държавното управление, и обществото, което е недисциплинирано ", безапелационен бе той, написа Novini.bg.

Методиев разяснява и продължаващите антиправителствени митинги. " Протести към този момент няма. Това е една мъка. Хореографите, които даваха звук на тези митинги, безусловно ги убиха. Целият този вандализъм и прекаленост - прекъсването на метрото, поругаването на здания, хувейбинските акции пред Българска национална телевизия докара митинга до това на него да вървят 100-200 индивида. Протестът трябваше да се разшири, а той се сви и се спихна и държавното управление си остана на власт. Като теглим чертата и виждаме, че този митинг не е сполучлив, тъй като крайната цел не е реализирана. Целият протестен поенциал беше разпръснат и измамен от тези, които споделяха - отиваме тук, отиваме там.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР