Кадър БНТБабата на Кристиан Николов, който предизвика катастрофата, при която

...
Кадър БНТБабата на Кристиан Николов, който предизвика катастрофата, при която
Коментари Харесай

Бабата на Кристиян Николов: Всички го виним. Това не трябваше да се случи

Кадър Българска национална телевизия

Бабата на Кристиан Николов, който провокира злополуката, при която почина Милен Цветков съобщи пред: " Виня го, да, несъмнено. Всички го виним. Това не трябваше да се случи ".

Преди месец стана ясно, че прокуратурата е окуражена да внесе обвинителния акт доникъде на декември, тъй като в противоположен случай трябваше най-късно в понеделник Кристиян да бъде освободен от ареста. Законът гласи, че едно лице може да бъде арестувано с мярка " задържане под стража " в границите на 8 месеца, в случай че против него няма импортиран обвинителен акт.

Според обвиняването, казусът е дипломиран като изключително тежък, тъй като с изключение на под въздействието на коктейл от опиати, Николов е управлявал мощния си джип с 99 километра в час, което два пъти над позволената скорост. Не е направил опит да спре и е заплашил живота на доста пешеходци, които в този миг са пресичали пред автомобила на Милен Цветков.

Ако бъде приет за отговорен, Кристиан Николов може да получи присъда от 15 до 20 години или пожизнен затвор.

„ Знам, че е направил пакост и ще си излежи присъдата и толкова. Друго очаквате ли да кажа аз? ”, сподели  още Буря Пешева, баба на Кристиан Николов.

До момента Кристиан няколко пъти желае да излезе от ареста, само че съда отхвърля да го пусне с аргумента, че в случай че е на независимост може да извърши друго закононарушение, както и да се укрие.

 

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР