Покушениенто над Робърт Фицо доказва, че насилието става част от

...
Покушениенто над Робърт Фицо доказва, че насилието става част от
Коментари Харесай

Правда, Словакия: Станахме като американски филм, нападателят на Фицо е малък неуспял и съсипан човек

Покушениенто над Робърт Фицо потвърждава, че насилието става част от националната политическа просвета, написа Pravda, Словакия, цитира Кросс. Това се случи за първи път в историята на Словакия: по-рано сходни произшествия бяха познати на жителите на страната единствено от американски филми, се отбелязва в публикацията.

Да се ​​стреля по главата на кабинета е нещо отвън границите, това шокира, случва се за първи път в страната ни.

Да, може би това са дейности на вманиачен, на който всичко се е трансформирало в каша в главата му, по този начин той е решил да се бори със личната си невъзможност.

Подобни истории са ни познати единствено от американските филми.

Безизходицата в душата на дребния неуспешен човек е разкрита, да вземем за пример, във кино лентата на режисьора Нилс Мюлър от 2004 година " Покушението над Ричард Никсън ". Филмът е сниман по действителни събития. Главният воин е със унищожен персонален живот, претърпява контузия от Виетнам, следи абсурда Уотъргейт... В резултат взема решение, че висовникът за всички проблеми е Никсън.

Човекът, нападнал Фицо, евентуално се отнася към същата категория хора. Но в този случай стреля не дребният американски човек, а дребният словашки.

Покушението над водача на най-силната политическа партия и глава на кабинета би трябвало да се преглежда в общия подтекст на насилието, което през днешния ден се популяризира на международната политическа сцена.

Подобни набези се трансфораха в част от политическата просвета.

Но насилието възпроизвежда ново принуждение, по тази причина политиците би трябвало да проявят въздържаност. Ако опозицията е осъзнала цялата значимост на обстановката и се въздържа от словесна експанзия, то за някои от съдружните политици това не може да се каже.

Във връзка със случилото се е невероятно да не споменем още едно нападение против журналиста Ян Куциак и Мартина Кушнирова през февруари 2018 година

В светлината на тези две покушения Словакия към този момент не може да се назова цивилизована страна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР