Качеството и количеството секс, който правим, се влияе от редица

...
Качеството и количеството секс, който правим, се влияе от редица
Коментари Харесай

За по-добър секс и 3 минути тренировки са достатъчни

Качеството и количеството секс, който вършим, се въздейства от редица фактори от всекидневието.
Сред тях несъмнено е и какъв брой се движим и дали упражняваме постоянно. Това важи в по-голяма мощ за мъжете, при които е открита директна връзка сред тренировките и ерекцията.
Тя се удостоверява от следващо проучване, извършено от учените в университета в Зиген и Университета в Трир, които си слагат задачата да дефинират доколко упражненията въздействат върху способността на мъжа да се възбужда.
И откриват, че единствено няколко минути силови тренировки са задоволителни мъжът да се възбуди доста по-лесно, в сравнение с в случай че не тренира. С опит се открива, че тези, които вършат триминутен тест за мощ, по-късно са доста по-чувствителни към секс тласъци като фотоси на голи дами да вземем за пример.
Така се стига до извода, че няколко минути стрес върху тялото под формата на физически извършения са задоволителни, с цел да започват симпатиковата нервна система.Тя ръководи реакцията на тялото при възбуденост и секс, която включва повишение на кръвното налягане и сърдечната периодичност, както и разширение на зениците.
Експериментът с 45 здрави мъже студенти кара учените да имат вяра, че нарасналите физически реакции към извършения, като по-висок пулс и учестено дишане, водят до още по-силна физическа реакция към полови тласъци, предава Daily Mail.
При групата мъже, която показва повече мощ през триминутния интервал, последван от 10 минути отмора, се следи по-голямо уголемение на зениците при съществуване на тласък за възбуденост. Тя постоянно води и до изпотяване, а потта е богата на електролити като натрий и калий, които, смесени с вода, организират електричество. Затова и се мери проводимостта на кожата им, която също е нараснала.
На базата на тези заключения може да отправим един съвет към всички мъже, които желаят да вършат по-добър секс и да нямат проблеми с ерекцията - просто тренирайте. По малко, само че постоянно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР