К-поп музиката доста отдавна няма фенове само в Южна Корея,

...
К-поп музиката доста отдавна няма фенове само в Южна Корея,
Коментари Харесай

Изпълнителят, осъден на 13 години затвор

К-поп музиката много от дълго време няма почитатели единствено в Южна Корея, само че и по целия свят. Соловите реализатори не са чак толкоз доста, като там се залага най-вече на групи.
 BLACKPINK и новината, че К-поп групата отхвърля да получава дарове от почитатели
От какво се отхвърлиха най-големите звезди на Южна Корея

BLACKPINK имат ново предписание за почитателите си

Крис Ву бе част от EXO, само че през 2014 година реши да напусне групата, с цел да преследва независима кариера в Китай. Но последните няколко години не са по никакъв начин положителни за изпълнителя, а обозримото бъдеще още по-малко.

От Reuters разбираме, че роденият в Китай с канадски корени Ву е бил приет за отговорен в обезчестяване. Присъдата, наложена му от съда в Пекин, е 13 години затвор. Оказва се, че в интервала ноември-декември 2020 година изпълнителят е изнасилил три дами.
 Снимка 596942

В документи от делото се споделя, че Крис Ву се е възползвал от три пияни дами в дома си. Всичко стартира откакто през юли предходната година студентка упрекна изпълнителя, че е склонявал нея и други девойки, някои от които под 18-годишна възраст, да вършат секс с него.

Освен това, някогашният член на EXO е бил открит за отговорен и по обвинявания, че през юли 2018 година е склонявал група от хора да вършат разхвърлян секс. Ву ще би трябвало да заплати и 600 милиона китайски юани, което са към 83 милиона $, тъй като е укривал доходи.

След всички неприятности със закона, компании като Bulgari, Lancome, Louis Vuitton и Porsche неотложно са прекратили партньорските си връзки с Крис Ву.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР