К акто всички останали и знаменитостите търсят начини да се

...
К акто всички останали и знаменитостите търсят начини да се
Коментари Харесай

Необичайните хобита на известните

К акто всички останали и звездите търсят способи да се разсеят от ежедневната им работа. Някои от известните персони имат малко по-нестандартни занимания, като основаването на снежни глобуси или колекционирането на коса. Кои са звездите с необикновени занимания вижте във видеото от канала на VBOX7.

Тейлър Суифт

Изпълнителката обожава да прави снежни глобуси, които да подарява на своите другари. Включително основава и един, който взе участие във видеото към песента „ Lover”.

Раян Гослинг

Холивудският артист от години обича да плете. Идеалният ден на Гослинг включва плетене, а в случай че в края на деня се е справил добре, то това ще е прекрасен подарък.

Джони Деп

Интересът на артиста към куклите Барби стартира, когато играе с щерка си. Тя обаче пораства, а Деп взема решение, че не може да се раздели с куклите, тъй като те са сантиментална част от живота му. Днес артистът има толкоз доста кукли Барби, че има потребност от настрана помещение за сбирката си.

Кейти Пери

Изпълнителката колекционира кичури коса на звезди. В сбирката и участва коса от Тейлър Суифт и Майли Сайръс. Въпреки, че е наясно какъв брой злокобно звучи, Пери не стопира да събира коса.

Никълъс Кейдж

Хобито на артиста е да харчи пари. В сбирката си към този момент има няколко замъка, а преди време се снабдява и с череп на динозавър. За страдание той се оказва краден и се постанова да го върне.

Деми Мур

Деми Мур е същински познавач на старинни кукли. Актрисата има толкоз богата сбирка, че някогашният и другар Аштън Къчър и предложил да направи собствен личен музей за кукли.

Брад Пит

Брад Пит стартира да се занимава с грънчарство малко след развода. Днес той е извънредно пристрастен по новото си занимание, което му оказва помощ да показва себе си.

Клаудия Шифър

Когато си помислим за занимание на знаменит модел, нормално си представяме колекциониране на чанти, облекла или аксесоари. Клаудия Шифър, обаче, събира инсекти, а в сбирката и специфичното място заемат паяците.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Какво правиш? - Гледам съревнование по щанги. - Мъже или дами? - Още не мога да схвана. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСериалът ще бъде показан на влиятелния кино фестивал „ SERIES MANIA “Денков: Фокусът през идващия интервал би трябвало да бъдат учителитеХоспитализираните в България с COVID-19 се увеличаватСитуацията там продължава да бъде извънредно опаснаВчера Париж разгласи, че е приключил интервенцията си за евакуация на хора от АфганистанСамо през вчерашния ден в Индия бяха сложени рекордните за един ден 10 милиона дози ваксини за COVID-19Още преди идването на талибаните на власт афганистанските закони забраняваха хомосексуалносттаСлави Трифонов: Постоянно пребивавам с мисълта, че има хора, които ме обичатВ хода на интервенцията са унищожени публични документи, твърди дискове на компютри и друго оборудванеПочти всички финансови институции в Афганистан остават затворениУстановена е самоличността на починалияНяма никакви доказателства, че гибелта в тези два случая е породена от ваксинатаИнцидентът е станал във ВрацаИнцидентът е станал тази нощ на основен път Е79Тя съумява по знамение да избави живота си от мястото, където десетки го изгубиха Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР