Журналистът Владимир ЗарковФейсбукДОНЕСЕНИЕ ДО Г-Н РУМЕН СПЕЦОВОт Владимир Методиев ЗарковГ-н

...
Журналистът Владимир ЗарковФейсбукДОНЕСЕНИЕ ДО Г-Н РУМЕН СПЕЦОВОт Владимир Методиев ЗарковГ-н
Коментари Харесай

Журналистът Владимир Зарков: Дочух, че Асен Василев не си плаща данъците и работи при друг шарлатанин - Кирил Петков

Журналистът Владимир Зарков
Facebook

ДОНЕСЕНИЕ ДО Г-Н РУМЕН СПЕЦОВ
От Владимир Методиев Зарков
Г-н Спецов, желая да се възползвам от към момента неприетия закон за доносничеството, като ви разкрия човек, от който можете да конфискувате доста пари. Знам от една вуйна, че не си заплаща налозите на всичко заработено.
Името му е Асен Василев и работи като вицепремиер в държавното управление на различен самозванец – Кирил Петков.
Подслушах диалог в маршрутката, за който съответно ви осведомявам. Според две лели от квартал " Надежда ", преди 20-ина дни Асен Василев е летял с държавния аероплан до Париж. И в столицата на Франция си е купил рокли и бижута за над 40 000 евро!
Г-н Спецов, съгласно годишната декларация на Асен Василев той има на влог единствено 72 000 лв.. Откъде тогава пари за такива скъпи артикули? Значи получава от някъде другаде и не ги заявява!
Във влака за Пещера пък ух диалог сред двамата машинисти, който също незабавно ви донасям. Те си говореха, че Асен Василев получавал всеки месец по 500 000 лв. от двама братя от пещерата, дружно с създавани от тях фестивални питиета. Така се откупвали, с цел да не ги дава на вас, господин Спецов.
Надявам се, е ще реагирате бързо на донесението ми, и откакто конфискувате от Асен Василев укритите налози, ще ми дарите 10 % от тях, както е по закон.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР