Журналистът от БНР Петър Волгин изрази задоволството си от решението

...
Журналистът от БНР Петър Волгин изрази задоволството си от решението
Коментари Харесай

Волгин: Либерално-глобалистката мрежа в България претърпя фиаско за Северна Македония

Журналистът от БНР Петър Волгин изрази задоволството си от решението на КСНС нищо да не се трансформира в позицията на България по отношение на Северна Македония.

Ето какво написа той:

Решението на КСНС за Северна Македония е доста мощен удар върху цялата либерално-глобалистка мрежа в България.

Става дума за конструкция, включваща много на брой Неправителствени организации, политически партии, медии, предприемачи, инфлуенсъри. В последно време свръхзадачата на тези хора беше да създадат всичко допустимо България да се откаже от справедливите си претенции във връзка с Скопие.

Даже в един миг изглеждаше, че тази цел е реализирана. В актуалното ръководство има две обединения - Продължаваме промяната и Демократична България - чиито представители нееднократно са заявявали, че би трябвало час по-скоро да позволим на Северна Македония да почне договаряния за участие.

Че понятия като " народен интерес " и " историческа истина " са излишък от тъмното минало. Че би трябвало да мислим стопански, да сме бизнесориентирани вместо патрЕоти. Либерал-глобалистите доста ловко използваха непомерната суетност на Кирил Петков, внушавайки му какви неистови овации ще получи от целия свят, в случай че бързичко разсече " македонския възел ".

Явно, въодушевен от тази вероятност, нямащ самообладание да бъде провъзгласен за някакъв " балкански Кисинджър ", Петков демонстрираше подготвеност на всевъзможни отстъпки във връзка с Скопие. Най-лесни за операция са хора, които, първо, са влюбени в себе си и, второ, нямат никаква визия от нещата, с които са се захванали. Хубавото е, че този път либерално-глобалистката мрежа в България претърпя крушение в опитите си да съобщи националните ползи. Разбира се, напъните им в тази тенденция няма да престанат. Кирякстефчовците у нас в никакъв случай не мирясват. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР